- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gejala
őstag
Igazából az első videókon nem szerepeltek sokat, csak aztán felkapta őket az internet, úgyhogy aztán többet mutogatták őket.
Mondjuk azért szerintem is elég semmilyen lett a három lány "bossfight". Értem én, hogy mindnek ugyanaz a gyengéje, de azért az első után belevihettek volna valami kis csavart. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Kalacskepu #19 üzenetére
"szerintem Lady D és a lányai elég kevés Screen Time-ot kaptak"
Nem kaptak keveset, csak az előzetes trailerek kicsit túltolták őket tök feleslegesen. Nálam pl a Beneviento-s rész, de még a "gyár" is sokkal jobban tetszett, utóbbi esetében még némi Wolfenstein beütést is észrevettem
-
Nekem egy dolog nem tetszett a játék kapcsán, még pedig, hogy szerintem Lady D és a lányai elég kevés Screen Time-ot kaptak (ezt persze úgy mondom, hogy nem játszottam a játékkal, csak stream-et néztem). De úgy más problémám nincs a játékkal.
-
gejala
őstag
válasz
Kvelstadt #17 üzenetére
Közben befejeztem, 15 óra lett az első kör standardon (Steam playtime szerint).
Felszedtem minden kincset, leöltem minden opcionális bosst, stb.
Ebből a játékból nem spóroltak ki semmit. A RE 1-7 + Code Veronica mellett nyomokban tartalmaz Silent Hillt, Tomb Raidert és rengeteg filmes inspirációt. Plusz tele van utalásokkal a korábbi részekre, még a memeket is elismeri.
Első végigjátszás után van unlock lehetőség is dögivel, és természetesen a végtelen raksi is visszatér (a legnehezebb fokozat jutalma).Ethan a random újfiúból a széria teljes jogú tagja lett a végére, bravó. És ugyan Chris mondta neki, hogy ezután húzza meg magát, de azt hiszem, fog ő még bajba keveredni.
Összességében ez lett a tökéletes 25. évfordulós ajándék, remélem jön még DLC is.
-
Silenzio
addikt
Tudod, miknek van "epikus hangulata"? Az irodalmi műveknek, miközben olvasod őket. A jelző, amit mindenki következetesen rosszul használ, és amit keresel, az az eposzi.
Amúgy köszi az élménybeszámolót. Kissé le vagyok égve, de asszem benevezek rá még ma. Ezzel a címmel és a Resident sorozat története 3. részének megírásával elleszek ebben a hónapban, ki se kell mozdulnom.
-
gejala
őstag
válasz
CriticalHit #14 üzenetére
Én tegnap meg ma 10 órát beletettem és már a vége felé közeledem.
Eddig ez év játéka nálam, hihetetlen menő az egész. A demo kb. semmi, sokkal-sokkal több van a játékban, mint amit az mutat.
Ez gyakorlatilag az elmúlt 25 év összes RE játéka egybegyúrva, lenyűgöző helyszínekkel, meglepően groteszk karakterekkel/ellenségekkel, epikus hangulattal és nagyon szórakoztató játékmenettel.A Lady D boss fight (remélem nem spoiler, hogy van ilyen
) pedig abszolút epic. Egy szokásos formátlan pacára számítottam weak spotokkal, erre a harc felében nem is lőttem, csak néztem, hogy ez mennyire ku**a menő.
Nier Automata operaházas boss óta nem vigyorogtam ennyit boss fight közben.
Emellett megvan az első RE ellenség, amire azt mondtam, mikor megláttam, hogy "mi a jó élet, ez valami kiba**ott beteg dolog."
Nálam RE ellenségek sosem hatottak taszítónak, de ettől most kivert a víz. Aki játszott vele, a Beneviento házas kis kedvesre gondolok.
-
CriticalHit
addikt
Nagy csalódás: [link]
Remélem csak a demo érdemli meg ezt a súlyos lehúzást. -
gejala
őstag
A 3-al sok mindent nem lehetett kezdeni. Az eredeti is 4-4,5 óra első végigjátszásra. Van benne egy kis variációs lehetőség a különböző végigjátszásokkal, amiket behozhattak volna a remake-be is, de igazából az egész játék nem ér annyit. Az eredeti is egy gyengusz spinoff volt, amiből végül egy sorszámozott rész lett, de durván kilóg az 1-2-4-5 vonalból.
A remake viszont egy frankón megcsinált akciójáték lett, ami csak a laborban ül le. 40 órát elszórakoztam vele, többet nem is vártam tőle.
-
gejala
őstag
válasz
zsolesz967 #9 üzenetére
Lesz 4 Remake, valószínűleg 2023-ban. Közben meg jövőre jön egy Revelations 3.
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #8 üzenetére
Nekem fejre célózni is nehéz volt,olyan furán tartja a fegyvert a karakter.
Azt hittem hasonló lesz,mint a Resi 4,nekem az nagyon bejött anno.Remélem lesz belőle remake. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
zsolesz967 #1 üzenetére
A féjét kell lőni és akkor sokkal kevesebb lőszer kell, hogy kipurcanjon.
-
válasz
zsolesz967 #1 üzenetére
A túlélő nem is azt jelenti hogy ölj meg mindenkit, hanem. Hogy éld túl.
A 7be hardon is akit lehetett bezártam meg kizártam meg lefutottam és minden cuccot összezedtem és bőven volt lőszerem arra akit nem lehet kikerülni, mint pl bossok.Ezt a játékot nekem a 7.résszel eladták, meg azzal hogy a két remake is kurvajó lett.
Valahogy nem hiszem hogy pont ez a rész nem lesz jó.
Egy demót se szedtem le. Demó nekem abból kell amit nem tudom hogy érdemes e megvenni.
Ezt valszeg le se teszem a platináig, ahogy az előző három részt is csináltam. -
gejala
őstag
A friss launch trailer nagyon spoileres lett, ne nézze meg, akit ez zavar.
-
nanocry
tag
válasz
zsolesz967 #1 üzenetére
A 7-ben egy alap enemy-nek 3-4-5 golyó a fejbe és fekszik is. Ilyen fekete trutyi "emberkék". Ha a 8-ban tárak kellenek az már rossz...
-
Ger_man
senior tag
-
Sefneni
őstag
válasz
zsolesz967 #1 üzenetére
A hétben
még meghalni sem akarnak. -
Ger_man
senior tag
válasz
zsolesz967 #1 üzenetére
Hát ez is Resi sajátosság
Tegnap én is kipróbáltam, leesett az állam a grafikától, nagyon filmes hatású. A mélységélesség bravúrosan jó. És jól fut!
-
zsolesz967
aktív tag
Demót kirpróbáltam.A 7-el nem játszottam,de ott is bele kellett lőni egy tárat a pisztolyból egy sima enemybe,hogy meghaljon?Értem én,hogy túlélő horror,de ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
ph Befutottak az első értékelések, amelyek szerint a folytatás is egy remek alkotás lett.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest