- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gejala
őstag
Igazából az első videókon nem szerepeltek sokat, csak aztán felkapta őket az internet, úgyhogy aztán többet mutogatták őket.
Mondjuk azért szerintem is elég semmilyen lett a három lány "bossfight". Értem én, hogy mindnek ugyanaz a gyengéje, de azért az első után belevihettek volna valami kis csavart. -
oriic
HÁZIGAZDA
"szerintem Lady D és a lányai elég kevés Screen Time-ot kaptak"
Nem kaptak keveset, csak az előzetes trailerek kicsit túltolták őket tök feleslegesen. Nálam pl a Beneviento-s rész, de még a "gyár" is sokkal jobban tetszett, utóbbi esetében még némi Wolfenstein beütést is észrevettem
Live-Die-Respawn
-
senior tag
Nekem egy dolog nem tetszett a játék kapcsán, még pedig, hogy szerintem Lady D és a lányai elég kevés Screen Time-ot kaptak (ezt persze úgy mondom, hogy nem játszottam a játékkal, csak stream-et néztem). De úgy más problémám nincs a játékkal.
PSN: KalacskepuXY
-
gejala
őstag
válasz Kvelstadt #17 üzenetére
Közben befejeztem, 15 óra lett az első kör standardon (Steam playtime szerint). Felszedtem minden kincset, leöltem minden opcionális bosst, stb.
Ebből a játékból nem spóroltak ki semmit. A RE 1-7 + Code Veronica mellett nyomokban tartalmaz Silent Hillt, Tomb Raidert és rengeteg filmes inspirációt. Plusz tele van utalásokkal a korábbi részekre, még a memeket is elismeri.
Első végigjátszás után van unlock lehetőség is dögivel, és természetesen a végtelen raksi is visszatér (a legnehezebb fokozat jutalma).Ethan a random újfiúból a széria teljes jogú tagja lett a végére, bravó. És ugyan Chris mondta neki, hogy ezután húzza meg magát, de azt hiszem, fog ő még bajba keveredni.
Összességében ez lett a tökéletes 25. évfordulós ajándék, remélem jön még DLC is.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Köszi az élmémybeszámolót.
Majd nálam is sorra kerül, csak engem a Returnal még nem enged el, aztán meg lehet előbb valami könnyedebbet játszok ez előtt, mert ez is biztos olyan lesz hogy platináig le se rakom, arra meg rá kell pihenni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Silenzio
addikt
Tudod, miknek van "epikus hangulata"? Az irodalmi műveknek, miközben olvasod őket. A jelző, amit mindenki következetesen rosszul használ, és amit keresel, az az eposzi.
Amúgy köszi az élménybeszámolót. Kissé le vagyok égve, de asszem benevezek rá még ma. Ezzel a címmel és a Resident sorozat története 3. részének megírásával elleszek ebben a hónapban, ki se kell mozdulnom.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
gejala
őstag
válasz CriticalHit #14 üzenetére
Én tegnap meg ma 10 órát beletettem és már a vége felé közeledem.
Eddig ez év játéka nálam, hihetetlen menő az egész. A demo kb. semmi, sokkal-sokkal több van a játékban, mint amit az mutat.
Ez gyakorlatilag az elmúlt 25 év összes RE játéka egybegyúrva, lenyűgöző helyszínekkel, meglepően groteszk karakterekkel/ellenségekkel, epikus hangulattal és nagyon szórakoztató játékmenettel.A Lady D boss fight (remélem nem spoiler, hogy van ilyen ) pedig abszolút epic. Egy szokásos formátlan pacára számítottam weak spotokkal, erre a harc felében nem is lőttem, csak néztem, hogy ez mennyire ku**a menő. Nier Automata operaházas boss óta nem vigyorogtam ennyit boss fight közben.
Emellett megvan az első RE ellenség, amire azt mondtam, mikor megláttam, hogy "mi a jó élet, ez valami kiba**ott beteg dolog." Nálam RE ellenségek sosem hatottak taszítónak, de ettől most kivert a víz. Aki játszott vele, a Beneviento házas kis kedvesre gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
CriticalHit
addikt
Nagy csalódás: [link]
Remélem csak a demo érdemli meg ezt a súlyos lehúzást."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
gejala
őstag
A 3-al sok mindent nem lehetett kezdeni. Az eredeti is 4-4,5 óra első végigjátszásra. Van benne egy kis variációs lehetőség a különböző végigjátszásokkal, amiket behozhattak volna a remake-be is, de igazából az egész játék nem ér annyit. Az eredeti is egy gyengusz spinoff volt, amiből végül egy sorszámozott rész lett, de durván kilóg az 1-2-4-5 vonalból.
A remake viszont egy frankón megcsinált akciójáték lett, ami csak a laborban ül le. 40 órát elszórakoztam vele, többet nem is vártam tőle.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz zsolesz967 #9 üzenetére
Lesz 4 Remake, valószínűleg 2023-ban. Közben meg jövőre jön egy Revelations 3.
-
zsolesz967
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #8 üzenetére
Nekem fejre célózni is nehéz volt,olyan furán tartja a fegyvert a karakter.
Azt hittem hasonló lesz,mint a Resi 4,nekem az nagyon bejött anno.Remélem lesz belőle remake.Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz zsolesz967 #1 üzenetére
A féjét kell lőni és akkor sokkal kevesebb lőszer kell, hogy kipurcanjon.
-
Kvelstadt
veterán
A túlélő nem is azt jelenti hogy ölj meg mindenkit, hanem. Hogy éld túl.
A 7be hardon is akit lehetett bezártam meg kizártam meg lefutottam és minden cuccot összezedtem és bőven volt lőszerem arra akit nem lehet kikerülni, mint pl bossok.Ezt a játékot nekem a 7.résszel eladták, meg azzal hogy a két remake is kurvajó lett.
Valahogy nem hiszem hogy pont ez a rész nem lesz jó.
Egy demót se szedtem le. Demó nekem abból kell amit nem tudom hogy érdemes e megvenni.
Ezt valszeg le se teszem a platináig, ahogy az előző három részt is csináltam."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
gejala
őstag
A friss launch trailer nagyon spoileres lett, ne nézze meg, akit ez zavar.
-
nanocry
tag
A 7-ben egy alap enemy-nek 3-4-5 golyó a fejbe és fekszik is. Ilyen fekete trutyi "emberkék". Ha a 8-ban tárak kellenek az már rossz...
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
Ger_man
senior tag
-
Sefneni
őstag
A hétben
még meghalni sem akarnak.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Ger_man
senior tag
Hát ez is Resi sajátosság
Tegnap én is kipróbáltam, leesett az állam a grafikától, nagyon filmes hatású. A mélységélesség bravúrosan jó. És jól fut!
-
zsolesz967
aktív tag
Demót kirpróbáltam.A 7-el nem játszottam,de ott is bele kellett lőni egy tárat a pisztolyból egy sima enemybe,hogy meghaljon?Értem én,hogy túlélő horror,de ennyire
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Xbox 360 Játékok
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest