- Kompakt vízhűtés
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
🍾 grat. megérdemli(k)!
-
batman91
őstag
Bőven rászolgált, baromi jóra sikerült. Minden percét élveztem.
-
Montanaxy
aktív tag
Sosem vittem végig egy horrorjátékot sem, de ezt alig bírtam letenni. Mondjuk kell hozzá hangulat is, főleg ősszel és télen toltam.
-
Az én szemem a cp2077 esetében se vett észre semmit. A Resident Evil 3-nál talán mintha vilagosabb lenne a játék a frissítés órta de nem látom szebbnek a grafikát egyik esetében sem. Egyébként nagyon jól sikerült remake mindkettő megérdemlik a sikert de nekem nem jöttek be. Többször is belekezdtem mindkettőbe de nálam unalomba fulladtak és abbahagytam őket. Csodalkoztam is mert anno az eredetiket nagyon szerettem....
-
Én is megvettem a 2 es 3 remake-t akcióban xbox sx-re de mindkettőt félbehagytam 1-2 óra után. Anno a 2 és 3 is nagyon tetszett psx-en meg gyerekkoromban de ma már valahogy elavultnak és kifejezetten unalmasnak találtam az ide-oda szaladgálós, dobozokba pakolgatással variálós játékmenetet. A next gen patch se hozott látható változást (legalábbis az en szememnek ugyan olyan mint a frissítes előtt volt) de egyébként se a grafikája az amivel bajom van, hanem az unalmas játékmenettel. Legrosszabb vételeim xbox-ra. A 7 és a Village viszont nagyon tetszik valahogy modernebb az egész játékmenet, több az akció és élvezetessebb is.
-
zsolesz967
aktív tag
A 4 is ilyen legyen,kedvenc részem.Anno Ps2-ön majdnem hetente kipörgettem.
-
30z.Samu
titán
Meg is érdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest