- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubukain
senior tag
Xcode-dal nagyon jól látni minden infót.
van erről valami leírás, hogy hogyan lehet megnézni?
vagy te le tudod írni?találtam egy ilyet: https://www.howtogeek.com/409201/how-to-unlock-detailed-streaming-statistics-on-the-apple-tv/
ez jó lehet? -
blakey
titán
Azért ezt a HDMI kábel problémát nehezen emésztem meg. Elhiszem, hogy egy jó kábel szükséges, de azt már nehezen fogadom el, hogy ami a másik 8 eszközöm esetében jó, az a 2022-esnél nem. Én inkább arra gyanakszom, hogy a QMS implementációja nem sikerült valami jól. Olyan hibákról olvasok, illetve tapasztaltam, amik korábban nem fordultak elő, és a korábbi verzió kín továbbra sincs jelen.
-
sony89
tag
Köszönöm Válaszod!
Hidd el ezeket én is tudom amiket leírtál..
Igen van minden OLED TV, SONY 4K Projektor , Denon 4400H erősítő, jó hangfalak, mínőségi HDMI kábelek ....úgyhogy elég jó rendszerbe fog bekerülni!
Jah van még egy Zidoo Z10 Pro lejátszóm is amivel szoktam nézni UHDBD ISO anyagokat is amelyek nem hogy 40-45M sebességgel hanem inkább 50-75M sebességgel mennek a kíjlező felé na ott már rendesen látni a minőségi képet...ehhez egy jó DTS-HD vagy Atmos hang és minden rendben vanJó tudom a streaming soha nem lesz ilyen profi . ill mostanában nem! De szerintem nem mindegy hogy milyen eszközzel nézzük ... milyen a hardver a kép előállító chip stb...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a tvOS operációs rendszerrel és a játékokkal újítja meg az eredeti koncepciót.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest