Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem jobb, ugyanaz. Max 18.75, ami a netflix-en jön (dolby vision/atmos/4k-ban). Legalábbis én még jobbat nem láttam az xcode szerint.
De ez még mindig jóval el van maradva az Apple által küldött 40 feletti stream-től, ami nagyon jó. Viszont a Bravia Core-on 80 felett is nyomják, lényegében Blu-ray minőségben. Csak ott, kb letojják a frissítést. Több hónapja egy új film nem került fel, lényegében már nem is nézem. -
Imi1981
veterán
Olvastam már fórumon (angol fórumon) úgyhogy nem egyedi hiba. Legalábbis remélem nem ketten vagyunk 😄. Még garanciális amúgy de csak a netflix ilyen! Van disney plus, prime video és apple tv + is és mindegyiken gyönyörű full HD a kép! Hol kéne érdeklődjek ezügyben? Apple support Magyarországon? Lehet megpróbálom veszteni nem vesztek vele. Ők át tudják nézni távolról?
Itt link írnak ilyen problémáról mint ami nekem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest