Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem jobb, ugyanaz. Max 18.75, ami a netflix-en jön (dolby vision/atmos/4k-ban). Legalábbis én még jobbat nem láttam az xcode szerint.
De ez még mindig jóval el van maradva az Apple által küldött 40 feletti stream-től, ami nagyon jó. Viszont a Bravia Core-on 80 felett is nyomják, lényegében Blu-ray minőségben. Csak ott, kb letojják a frissítést. Több hónapja egy új film nem került fel, lényegében már nem is nézem. -
Imi1981
veterán
Olvastam már fórumon (angol fórumon) úgyhogy nem egyedi hiba. Legalábbis remélem nem ketten vagyunk 😄. Még garanciális amúgy de csak a netflix ilyen! Van disney plus, prime video és apple tv + is és mindegyiken gyönyörű full HD a kép! Hol kéne érdeklődjek ezügyben? Apple support Magyarországon? Lehet megpróbálom veszteni nem vesztek vele. Ők át tudják nézni távolról?
Itt link írnak ilyen problémáról mint ami nekem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest