Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
Imi1981 #5154 üzenetére
Jesszus. Jogos a kérdés! Mit csinálsz a távirányítóval?
Olyan ez, mint egy nő, finoman kell bánni vele és nyomogatni. Én vettem rá szilikon tokot is, sőt a gyerekek miatt az a lejátszóra is vettem egyet, nehogy véletlen a legkissebb lesodorlja, lehúzza, megtapcsikolja (bár nem jellemző, de jobb félni... )
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #5154 üzenetére
Igen, sokféle BT billentyűzet vagy táv csatlakoztatható. Mi a francot csináltál, hogy ennyi idő után problémás? Koszos kézzel nyomgatod? Többször leejtetted? Erősebb nyomást gyakorolsz rá? Nekem még egyik távot sem sikerül olyan szintre nyomkodni, hogy kezdje megadni magát. A Shield-ről leválasztod, az Apple TV-hez hozzáadod, nem kell a gyarit leválasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- RAM topik
- Trollok komolyan
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest