- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Szerintem kislány teájából kapott kicsit és az a baja. . Először azt hittem ragad de más baja van maga a nyomógomb fura. Sokszor kettőnek vesz egy nyomást meg (kettőt is kattan egy nyomásra ) meg a hangja is rossz . Lefelé nagyon rossz bal oldalra nem annyira. Sajnálom én is mert tok minőségi darab de garancia ilyenre nem jár ha beázott . Amúgy lehet nem az a baja csak szerintem az mert egyszer történt ilyen eset hogy kislány addig mászkált ott a teájával hogy ráborított kicsit se ez már régebben volt csak gondolom mostanra korrodálódott ott valami . Pedig amúgy vigyáztam rá és egy ütődés nincs rajta ! Ez van nem tudok már mit tenni . Ma kiprobalom SHIELD távirányítót remelem jó lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged