- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami baja van a tápomnak
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
Viszlát #2800 üzenetére
Attól is függ milyen protokollt használsz! A DLNA annyira szar, hogy FHD esetén megeszik 40-80Mbps-ot a hálózaton, közben zabálja a szerver erőforrását.
Egy normál smb vagy nfs esetén még igazad is lehet, de azt nézem, hogy tüskék főleg a lejátszás elején lehetnek, ahogy a puffert feltölti, szóval jó az ha van, a tekerés és a betöltés is gyorsabb egyértelműen.
-
blakey
titán
válasz
Viszlát #2800 üzenetére
Ez konkrétan nem igaz. Van néhány ilyen, de egész százalékban ki sem fejezhető hányada a kínálatnak, így a következtetéseiden alapuló állítások sem igazak.
De igaz, ne győzködj meg olyanról amiről saját, évek óta tartó tapasztalatom van, bármikor "megfingatom" a 100-as LAN-al szerelt lejátszót egy egyszerű 4K-val is, ne kezdjünk el ennyire mellé állni a "sz@rnak", mert a 100-as LAN az ha egy 4K-s lejátszásról beszélünk. Semmi sznobkodás nincs, rengeteg rossz tapasztalat van a 100-as LAN-on való lejátszásról, sokan USB-gigabit LAN-t vesznek emiatt, így legalább nem lesz gondjuk. Az nem nyugtat meg ha hetente 2x előfordul, hogy a filmet nem tudom megnézni, mert pufferel, tehát nem igaz amit írsz a gigabites LAN szükségtelenségéről. Saját magadat győzködöd, hogy 4K-ra elég a 100Mbps, pedig nem, nem tudom te mennyit foglalkoztál a témával de én évek óta ezzel foglalkozom, hidd el, nem jó a 100-as LAN 4K-hoz, bár így lenne.
pontosan ez az a slendrián és félrevezető hozzáállás, amitől nekem nyílik a zsebemben a bicska, nem véletlenül tettem szóvá.
A félrevezető és slendrián hozzáállásod neked van és nálam már nyitva a bicska.Szóval kezdj el kardoskodni olyan mellett aminek 0 az értelme és ostobaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- SkyShowtime
- Macska topik
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest