Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
noisia
aktív tag
Ez így van, ahogy mondod. Mondjuk én még ZX-Spektrummal meg C-64-el kezdtem, gondolom te is hasonló jóságokkal
. Manapság már visszatértem az inkább hangulatos, mintsem csúcsgrafika játékokhoz, bár a Batman-ek és a Borderlands-ek valamelyest árnyalják a képet
, de amikor egy városban 4-5 órát el lehet szórakozni suhangatással meg csáklyázgatással, az igen csúcs
!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nekem mondjuk egyből a Syndicate ugrott be, nem tudom miért
De jó játék lesz, csak nem nagyon kedvelem ezt a fajta nézetet (Fps 4ever
) Várjuk szeretettel
-
MASSlag
tag
A grafika valóban álleejtős. A környezet eszméletlenül jól néz ki, nagyon látszik, hogy sokat dolgoztak rajta. Az alapötletben is van potenciál. Ez persze nem minden, legalább ennyit számítanak a hangok és a szinkron is
Persze, érezhető a nyúlás, de ha jó a megvalósítás akkor elnézhető (az Uncharted is egy Indiana Jones klón).
Ami engem jobban aggaszt az a játékmenet és a történet. Az egészből nekem az jött le, hogy ez hadonászós pattogós platformjáték lesz, villogó ütésekkel, QTE-s bossokkal megfűszerezve, ami nagyon nem az én világom (mondjuk most ez a mainstream). A történetről pedig semmi behatóbbat nem tudunk.Lehet, hogy én is öregeszem?
Egyre kevésbé kötnek le ezek a dolgok.
-
DrTroglodyte
tag
A világon összesen talán ha öt különböző történet van, minden más ezeknek a keveréke/tupírozása.
A játék meg egyre csüggesztőbb. Remélem, nem lesz benne túl sok bunyó, főleg nem ez az idióta, ötlettelen játékshow-bunyó-a-ringben ócskaság.
Koncentráljunk a kalandelemekre, könyörgöm. Áh, öreg vagyok én már ezekhez. Kár, pedig volt benne potenciál. -
Csepe
aktív tag
Én inkább nem is kezdem el sorolni mikre is hasonlít ez kísértetiesen. Sokáig tartana leírni.
-
nuke7
veterán
érdekes.
inception valaki? -
noisia
aktív tag
Engem nem ragadott meg sem az alapötlet, sem a grafika, de még valami auraszerű sincs, amire azt mondanám, hogy Ejjha!
Sajnos a 62. folytatások és ötletességet teljesen mellőző f*sok korát éljük :/ ! Talán 1 kezemen meg tudnám számolni, hány játék kötött le 1 óránál tovább a tavalyi felhozatalból. -
anubys1984
aktív tag
Az alapötlet szerintem remek, óriási potenciál van benne, viszont a szinkron és a csata számomra kiábrándító.
-
Chapel
addikt
Ha ez ingame látvány akkor nagyon kellemes és még a sztori is (már amennyit tudunk) tetszik.
Várjuk
-
Croissant
aktív tag
Tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával