- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
cidalain #3924 üzenetére
Igen, bejönnek a futó alkalmazások miniatürjei, és hiába érintem hosszan a lakatolni kívánt alkalmazást, nem a lakat jön elő, hanem az alkalmazás adatok. Ha röviden érintem, értelemszerűen megnyílik. Nem tudom, érthető e? Tehát a futó alkalmazás miniatűr képét érintem hosszan, és nem azt csinálja, amit kellene. Eddig pedig így működött, a másik telefonomon is így működik. Frissítve lett 12.5.2-re, Global stabil, ha számít. És van egy app, ami lakatolni akarok, mert az "X" bezárja azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HP szerverek áron alul
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest