-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszee
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszönöm a segítségedet a témában! Végső elkeseredettségemben az lett, hogy éltem a garanciával (áprilisban vettem a telefont). Kicsit aggódtam, mert bootloadert nyitottam abból a célból, hogy majd kipróbálom a MIUI Globalt, azonban a garanciára nem volt hatással, ennek ellenére nem vállalok felelősséget, hogy mások is ilyen eljárásban részesülnek, tehát, ha nem vagy biztos magadban, ne csinálj ilyet!
Ha lehet ilyet mondani, akkor a garanciális szervizzel viszont nagyon jó tapasztalatom van. Előző héten péntek délelőtt vitték el, a mai nap reggelén pedig már a kezemben volt. Egy szó, mint száz: főpanel csere oldotta meg a problémát, most tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- YouTube
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest