Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blue meth #1794 üzenetére
Hát én is fanyalogtam a noccs miatt, de ha tudod, hogy mire szeretnéd használni a telefont úgy már lehet hogy nem lesz probléma. Én gyakran nézek sorozatot telefonon és ez miatt féltem hogy mi lesz, ha belelóg a képbe a kivágás vagy a lekerekítés. Mivel nagyobb a kijelző mint fullhd, ezért az 1080p és 720p tartalmak nézhetőek pixel veszteség nélkül, persze széles vásznú anyagoknál vagy nagyított videók esetén már belelóg minden. Néhány játék nem támogatja a kivágást normálisan és nem lehet kényszeríteni hogy a teljes képernyőn fusson pl.: hearthstone, mindenképp kihagyja a megjelenítésből azt a sávot amiben a kamera van, de a mindennapi használat során egyáltalán nem zavaró a kivágás.
-
Namelesske
addikt
válasz
Blue meth #1794 üzenetére
Itt egyedül az MTK vs Snapdragon a döntő kérdés. Én láttam egymás melett élőben a két telefont és a Note 8 Pro nagyobb, kamerája is komolyabban néz ki. A Mi 9T meg praktikusabb kézben fogva. Néha anyaghasználatban és vastagságban a MI eszközök jobbak, de kb itt ki is fújt az előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Adóbevallás
- LEGO klub
- Robotporszívók
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest