Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Kapcsold be újra a miui opt-ot.
Ha pedig aod-ot akarsz tedd fel a ttorrent lite-ot és állítsd be hogy induljon automatikusan. Nem kell vele semmit csinálni, meg fog enni kb 1% akku időt, viszont a mi 11 lite 5g-men ez gyári rom és miui opt mellett megoldotta az AOD-ot.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Sikerült szerezni egy ilyen note 10s 6/128 telót az emag-nál 79-ért, csomagban egy Mi Watch Lite-ot adtak hozzá. Szerintem best buy volt, az óra 15-öt ér kb, (volt hozzá 3 ezres kupon is) így kb 61 volt a telefon.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
-
Bandit21
addikt
Üdv, mindenkinek Fiamnak ilyen telefonja van de sajnos elesett bringázas közben és összetörte a kijelzőt.
Egy helyen ilyet ajánlanak hozzá.
A készülék maga amoled kijelzős gyárilag ez viszont LCD a leírás szerint. Létezik, hogy mást szerelnek bele utóbb mint ami a gyári volt? Máshonnan 50-60 ezres ajánlat jött - ami mivel a telefon megvehető már 70 körül nem egy nagy deal.
Van aki utángyártottat mond 40-50 ért.Ez meg lenne szereléssel futárral 35 körül.
Járt már így valaki? Milyen kijelzőt éri meg intézni hozzá?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Üdv, múlt héten írtam, hogy a fiam 10S-e összetört, kijelzőcsere kellett.
Ez meg is lett, mivel meg is hajlott kicsit a hátlap, féltem, hogy más baja is lehet, de az első pár napban nem volt semmi gondja.Most viszont érdekes problémát hoz, a fő, alsó mikrofon telefonhívás közben nem működik.
Ha kihangosításra kapcsol, akkor halljuk csak mit beszél. Hangrögzítővel kipróbáltam, gyakorlatilag a felső, zajszűrő mikrofonnal "hall" a telefon, az alsó rendessel nem.Ami érdekes, hogy ha viber hívást indítunk akkor semmi gond. Próbáltam hangszóró tisztítást, hátha kosz ment bele amikor elesett még amikor törte is.
Nem csodálkoztam volna, ha kiderül, hogy a kijelzőn kívül más baja is van, de mivel a viber közben ha alul beszél bele is simán halljuk, míg a rendes telefonálás közben nem, ezért nem tudom ez most mi?
Idő közben felment rá a miui 14 is, de úgy hiszem, utána még jó volt.
Van olyan app, ami mutatja, melyik mikrofon mit-hogy hall? Ha szofveres lehet a gond, próbáljak elsőre egy gyári visszaállítást? Vagy a viber máshogy használja a két mikrofont, és ezért lehet jó.
Kihangosítva tudunk vele beszélni, de én inkább megcsináltatnám ezt is, ha ki van zárva szoftveres gond. Erre kérnék ötleteket, köszönöm.
-
Bandit21
addikt
válasz kisza25 #1237 üzenetére
Nem segített.
Kihangosítva működik, normál hívással nem. A vibernek mindegy. Ha videózunk, van hangja, mikrofon teszt programok is hallják. Nem lehet hardveres ezalapján, de akkor mi a fene lehet?
Neten utánanéztem, pár helyen azt írták a telefon alkalmazás cache törlése rendbehozza, de nem.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest