- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Bár a kezdés nem volt zökkenőmentes, a srácok legalább megpróbálnak új értelmet adni a "support" szónak. Pár perce jött ki egy újabb javítás a játékhoz. Szám szerint asszem' a harmadik. Itt található a changelog.
Személyes véleményem szerint pár héten belül úgy puccba lesz vágva a játék, hogy el is felejtjük majd a kezdeti megpróbáltatásokat.
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #76 üzenetére
Igen, de ugyanazt a hatást éred el. A komoly szimulátorok (pl.: ARMA) is ugyanezt a megoldást használják.
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #73 üzenetére
Reméltem, hogy nem kell még egyszer leírnom...
Az a zoomolás, az nem zoomolás. Te is ugyanúgy tudsz zoomolni a szemeddel. Tudod nézni tájat, vagy a rajta található fát.D.Orion: Szerintem az 1700-as évek óta szokás állítani az irányzékon.
-
Kephamos
addikt
válasz
sniper elite #51 üzenetére
Én is arra várok, de egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy magyar éjfél szerint jutunk hozzá. Pl a steam store azt írja, hogy 20 óra van hátra. Mindegy. Azért már megvárom az éjfélt. Hátha.
-
Kephamos
addikt
Kijött az új pecs, új pályák, bajonett, stb. Remek. Azonban sokszor nagyon lemegy az fps még mindig. Olvasgatom a hivatalos fórumot, de okosabbá nem válok tőle sajnos. Valami ötlet? Konfig az adatlapomon. 1080p-ben játszom. Videokártyára gyanakszom.
-
Kephamos
addikt
válasz
Balika23hun #43 üzenetére
Igen, én is bízok bennük, csak az az érdekes, hogy mélyen hallgatnak a fórumban, a twitteren, a fákkbukkon, mindenhol.
-
Kephamos
addikt
válasz
sniper elite #39 üzenetére
Nekem annyi a bajom a legutóbbi patch óta, hogy nagyon alacsony az fps. Valami kínja van, mert 50% alatt használja a GPU-t és a CPU-t is. És nem csak nekem, hanem másoknál is van ilyen probléma. Na, hátha a napokban kijavítják.
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #36 üzenetére
És ne feledkezzünk meg az új pályákról. zseniálisak.
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #34 üzenetére
Szeritnem is igen jó kis játék lett ez. Még nagyon béta ugyan, de egyre jobb.
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
FIGYELEM! ERŐS!
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #25 üzenetére
Sajna úgy néz ki, hogy két hetet késik a megjelenés. A bejelentésben azt mondták, hogy még csiszolni kell egy keveset a játékon, maradt még néhány hiba, amit ki kell javítani. Inkább várjunk még pár napot, minthogy rossz minőségű játékot akasszanak a nyakunkba.
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
ITT vannak az új képek a játékból.
-
Kephamos
addikt
Hát figyelj! Én a béta 3.0 óta nyomatom a red orchestrát és kijelenthetem, hogy semmi köze a kodhoz. Mostanában én is kodozgatok, de a kettő ég és föld. A kod egy ugra-bugra supermario m16-osokkal, ez pedig inkább szimuláció. Legalábbis remélem, hogy ez is hasonló lesz, mint az ostfront.
A régit valahogy úgy képzeld el, mintha egy egyszerűbben irányítható arma 2 lenne. Tehát 300 méterről a Kar 98 bizony halálos sebet okoz, szinte bárhol találod az ellent. A lövedékek ballisztikus pályán közlekednek. Rambózás nincs, legalábbis nem túl célravezető. Szerintem az egyik, ha nem a legjobb fps játék az utóbbi években.
Szerk.: augusztus 30 a megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest