- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Igen az enyém is feltűnően kevesebbet bír, hajnalban 100al megyek el délutánra meg 35%korul lesz úgy hogy alig nyomkodtam. Ezelőtt 50-60% vagy több volt délutára, a másik hogy 1%on elmegy még vagy 1 másfél óra képernyő időt ami nem normális. Néztem a feszültséget közbe és 3.4v-3.6v között ugrál ami szintén nem normális. Gondolom ezért hiszi az oprendszer hogy 1%on van de mivel 3.6v is van benne tovább bírja 1%on. Csináltam egy teljes lemerítést, és 100ra töltést, hátha össze szedi magát. Nem így volt. Csináltam egy gyári visszaállítást is, hátha az rendszerben kalkulál rosszul. Az sem segített, ugyan olyan maradt. Úgyhogy el döntöttem, akkut cserélek. Most egy moto g51-et használok már 1 hónapja, a teló félre téve, várom az akkut hozzá amit a napokban rendeltem csak meg. El vagyok a g51-el is nem rohanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PHP programozás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest