- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
rigoberto #1072 üzenetére
Megértem, hogy számodra ez elfogadhatatlan, de nekem nem ad hozzá semmit és nem is vesz el a hiánya.
Működésben megfelelő teljesítményt nyújt: gyors, stabil. A szoftver mindent hoz alaphangon, amire szükségem van.
Az összes problémám felsoroltam ebben a topikban, amelyek végül nagyon egyszerűen orvosolhatók voltak.Nem akarom fényezni, de az utóbbi pár évben ettől jóval magasabb áron vásárolt mobilokkal jártam a világot a GT mégis helyet foglal a legjobbak között.
Egyébként a helyedben én az első héten túladtam volna rajta, még bukóval is. Ha nem teljes az összhang, nálam az később sem jön meg. Nem érdemes vele vacakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Viszonylag sok mostanában az érvényes ajánlat ebben a kategóriában, amihez most a Realme GT 5G is magabiztosan csatlakozik.
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest