- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padisah
tag
RMX3311_14.0.0.803(EX01)
Ma jött meg a frissítés, tartalmazza a 2024. júniusi androidos biztonsági javítást is. Gond nélkül települt, telefon jól működik.
Érdekes, hogy nem 802 a vége, mint RBJ-nél a 868-as hozzászólásban. -
Padisah
tag
Ma reggel fél 7-kor nekem is feldobta a frissítést, letöltöttem este, kicsomagolta, majd éjjel telepíti.
-
Padisah
tag
Ma jött egy 1,47 GB-os frissítés.
A verzió: RMX3311_13.1.0.1410(EX01)
-
Padisah
tag
Most kíváncsiságból megnéztem: Tegnapelőtt este fél 12-kor vettem le a töltőről 100%-os töltöttség megvolt. Másnap délelőtt fél 10-kor nyúltam hozzá először, és még mindig 99%-on volt.
-
Padisah
tag
válasz
Turbobacsi #760 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
-
Padisah
tag
válasz
keselyü57 #754 üzenetére
Persze, lehúzom a kezdőképernyő tetejét, akkor ott van, de kezdőképernyőre nem tudom kitenni.
Állandóan felugrál az "eszközök gyors csatlakoztatása", hogy adjak neki engedélyeket. Ez mire szolgál? Adjak neki hozzáférési engedélyeket?
Tegnap este jött két nagy frissítés a telőre, összesen vagy 11 gigabyte, meg ma reggel jött egy jó 1 gigabytos. Remélem most már utólértem a lehető legfrissebb állapotot.
-
Padisah
tag
Megjött a telo kora délután, birtokba vettem, állítgattam, alkalmazásokat raktam fel és töröltem és eddig minden jó, csak egyszer indult újra, de akkor a rendszer kérte, hogy a beállítások érvénybe lépéséhez indítsam újra. Szóval ez teljesen jó, gyorsan lekopogom.
Google backupot használtam sikerrel, nem volt telefonklónozás.
Egyenlőre frissülni nem akar, de majdcsak felajánlja egyszer gondolom.
Kérdésem lenne, hogy zseblámpa gyorsindító parancsikont hogy lehet kirakni a kezdőképernyőre?
-
Padisah
tag
Rendeltem egy másik ilyen telót másik üzlettől.
A kérdésem, hogy van valamilyen ajánlott módja egy új telefon használatba vételének, gondolok itt olyanra, hogy első bekapcsolásakor már benne legyen a SIM kártya, vagy ne, vagy mindegy?
-
Padisah
tag
Sikerült átklónoznom rá a régi telefont, közben kétszer újraindult. Felugrott azon kívül is párszor a bootdump crash , de továbblépett.
Állítgatom be, most lefagyott, nem reagált a simogatásra, kikapcsoló gombra sem, csak amikor megnyomtam egyszerre hosszan a kikapcsológombot és a hangerő növelés gombot, akkor végre kikapcsolt. Most bekapcsoltam újra, bekért jelszóm elfogadta. Kb 10 másodpercig ezt követően nem értem hozzá, újraindult, felvillant ez a bootdump crash , aztán megint elindul, megint kéri PIN kódot. Megint ugyanez.Mindjárt falhoz ...!!!Hát nem tom, még nem jártam így telefonnal.
-
Padisah
tag
Ma délután megjött a telefonom, a 12/256 verzió. Első benyomások nem túl jók. Egyszer csak fogta magát és újraindult, de volt rosszabb is, amikor egyszer csak bejött valami bootdump crash vagy mi, örültem hogy ki bírtam belőle lépni. Semmi különöset nem csináltam a telóval, csak állítgattam be az ébresztést, pontos időt, hogy képernyőn hány ikon legyen, két koppintásra feléledést. SIM kártyát még nem tettem bele, majd este és megpróbálom átmásolni rá a régi telóm beállításait, adatait. Majd meglátom mit csinál akkor.
-
Padisah
tag
Sziasztok!
Relame gt2 telefonhoz lehet kapni okostokot, mert én nem találtam. Kétoldalas tokra gondolok természetesen, aminek valamekkora részében áttetsző a fedőlapja, ha felnyitom feléled a telefon, ha lecsukom kikapcsol a képernyő. Esetleg a fedél kinyitása nélkül is lehet vele telefonhívást felvenni vagy elutasítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Realme GT 2 nem sokat változott az elődmodellhez képest, továbbra is rendkívül versenyképes minden szempontból, grátisz környezettudatos, legalábbis a hátlap.
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest