Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán fura a kérdés, de van olyan, akinek hosszú távon hibátlanul működik wireless módban egy Ouroboros?
(Végignéztem a hozzászólásokat, és gyakorlati Ouroboros tapasztalatokról senki nem írt.)
Hibátlan alatt azt értem, hogy nem kell rendszeresen profilt váltogatni oda/vissza (a kívánt és egy átmeneti "bármi más" közt), vagy átdugdosni az USB kábelt a dokkoló és az egér közt, hogy határozatlan időre (ami lehet néhány perc, vagy néhány nap, teljesen véletlenszerű) észnél legyen (ne akadozzon véletlenszerűen a kurzor és hagyjon ki kattintásokat is)?
Én viszonylag fiatal és megkímélt állapotban vettem egyet pár éve használtan egy viszonylag megbízható hirdetőtől, de sohasem működött rendesen wireless módban. Időszakosan volt, hogy megfelelően kiszolgált (ezért nem került még kalapács alá), de az utóbbi időben átcsapott egy rémálomba, már nem telik el nap anélkül, hogy néhány óránként ösztökélnem kéne valamivel. (Nyilván cseréltem már benne akkumulátort, legutóbb Panasonic Eneloop Pro-ra, de megevett már két hasonlóan ~2500mA Assmann-t is az első gyári óta a mindennapos töltögetéssel).
Ha kábellel használom, akkor hibátlan, csak hát nem ezért vettem ilyet, főleg nem ennyi pénzért...
Szétnéztem, és megtetszett a Logitech G900, de jelentősen többe kerül, mint egy bontatlan Ouroboros és nem tudom, hogy esetleg csak az én Ouroboros példányom a hibás, vagy csak ez a hardware revízió (és nem vagyok benne biztos, de gondolom, hogy ha ez szériahiba, akkor nem ugyan így gyártják tovább évek óta, hanem legalább csendben kiküszöbölték a hibát). Illetve ehhez már amúgy is hozzá van szokva a kezem. Csak hát félek, hogy ugyan ez történne az újjal is, mert ha beírom a google-be, akkor könnyen találok másokat is ugyan ilyen gondokkal, amiket én tapasztalok (talán köze lenne az alaplapi USB vezérlőhöz...? vagy a fene tudja...).
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez az egér!
Nem tudjátok, hogy mikor jön ki és lesz e belőle vezetékes változat?
A cikkbe van, hogy ez év végén, de pontosabban nem tudjátok?
Előre is köszi! -
KINKY_007
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #85 üzenetére
Szerintem sincs 5.0, csak 4.0...
-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #85 üzenetére
Mutass mar egy kepet rola.
Itt foglaltam ossze az IntelliMouse csaladfat.
-
válasz
TESCO-Zsömle #76 üzenetére
Nekem is van tőlük / Saitek / egy billzetem
Nagyon király éjjel is fasza és nagyon szeretem -
Lajtorja
aktív tag
Elmúlt 2 évben majd egy tucat egér megfordult nálam; ime 5.0, 3 steel ikari, steel cata mmo, diamondback, roccat kova+, g5/g500 és valami trust förmedvény, amit csak tartalékba vettem... g500-on kívül mindnek lett valami baja.
Volt olyan ikari, ami 2 (kettő!) hónapot bírt, (Ikarit amúgy mind a hármat vissza kellett gariztatnom, egyszerűen meghaltak a mikrókapcsolók) roccat fél évet se, steel mmo-ról egy hét alatt lepergett a lakk. Nem ütöm-vágom őket, sőt mint a hímes tojásra úgy vigyáztam mindre. Hiába.
Lehet csak én vagyok peches, de erősen az az érzésem, hogy ezeket a modern pro gaming csodákat inkább casual játékra tervezték. Pistikének rádobják a színes ledet, nagyon sok cpi-t, kap mellé egy csillivilli dobozt halálfejekkel meg kígyókkal, matricát, pólót, képeskönyvet, stb. Napi 2 óra CoD meg egy kis facebook belefér, cserébe 40k pénz.
Nagyjából ez a vélemény erről az egerentyűről is: szép-szép, de nem egy mx510/ms1.1
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #78 üzenetére
Tudom én hogy az, nem mondtam hogy nem
Az a nem mindegy
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #77 üzenetére
Ha egyszer igaz...
A Razer alapítója és vezérigazgatója 2 éves volt, mikor a Saiteket alapították.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #76 üzenetére
ez csattant
-
CyberPunk666
senior tag
A balkezességen kívül mit tud amit mondjuk egy g500 nem, és amiért megéri a két és félszeres árat?
(a wirelesst nem számoluk, hiszen játékos egérről van szó)
-
M^xx
aktív tag
Cyborg mint márkától féltem, Razer az már bejövősebb van is egy imperatorom viszont a polcon csücsül mivel a logitech G5 a legjobb!!!
és ameddig az bírja, ott is marad.
-
buzus
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #71 üzenetére
Amíg nem próbálta az ember nem tudhatja
-
Chrys_
addikt
Az egér magasságát miért felejtik el mindig? Talán csak 1 egér van, ahol ez állítható, de ott meg más paraméterek fixek. Tudom, hogy pl. a C.A.T.-nél lehet cserélni a tenyérnél lévő elemet, de az sem az igazi.
-
buzus
aktív tag
7 év, ennyi ideje vettem meg az MS 1.1-em, 5000ft volt. Pár hónapja cseréltem benne a kapcsolókat, és remélem még sokáig fog szolgálni. Az eddig kipróbált egyéb egerek közül csak pár érhet a közelébe (főleg a Steelseries egerei, mert clawgripes fogásra az ő egereik a legjobbak szerintem), az MS olyan mint ha belenőtt volna kezembe. Pedig nem 4G, dupla érzékelő, Soc, memória, 8000 dpi kutyafasza...
Az universal design is egy olyan dolog, hogy vagy igen, vagy nem. Sok tényezős a dolog.
Az viszont tény, hogy 40 ezer forintot sose fogok egérre költeni, mert vicc. Semmi nem indokolja a magas árat. Ráadásul szeretik a leghitványabb kapcsolókkal szerelni, ami kb. 1000ft os kategória kisker árak mellett.
-
Jojo5
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #64 üzenetére
jojo....
a lenyeg, hogy faekegyszeru jo kis egerek ezek
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #66 üzenetére
Sztárvendég: Varnus Xavér
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #65 üzenetére
SSD. 64GB-ra egy húsz regiszteres orgona is lemakrózható.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #57 üzenetére
Engem főleg a gombkiosztása érdekelne
-
Jojo5
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #62 üzenetére
ajánlás akart lenni...
régebben eléggé sokat Counter Strike-oltunk, 1.6\source (inkább 1.6 ment pár évig meg pár LAN)
nekünk ezek az egerek nagyon bejöttek -
Jojo5
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33 üzenetére
ms 3.0\1.1a logitech mx 518 ?
-
törölt tag
nagyon baba mind kívülről, mind belülről. tényleg hozza amit elvárok egy egértől... nálam valószínűleg befutó lesz...
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Valamint a fogása sem kényelmes hosszútávon, és a pontossága is hagy némi kívánnivalót maga után.
-
socialkiller
tag
válasz
Hát igen a végfelhasználási módjuk nem éppen eggyező
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
socialkiller #56 üzenetére
Ugyan nem próbáltam még, de szerintem SSD-vel sokkal macerásabb pl egy játékban irányítani, mint egérrel. Mivel nincs teflon az alján, így hosszú távon az egérpadot is kikezdheti, arról nem beszélve, hogy erősen kopik tőle.
-
socialkiller
tag
Brutál jól néz ki
Kell egy ilyen csak vezetékesbe
De az ára eszméletlen sok!!!Ha jól számolok 37.000ft ami egy egérér nagyon sok
annyiért inkább egy SSD
-
Nagyon komoly külseje van, olyan mint egy mini űrhajó
The Millenium Falcon -újraéledt-
-
nednez
tag
Kell egy ilyen
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
RAT MMO?
-
Recon666
Közösségépítő
Brutál, de meg is kérik az árát rendesen.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #45 üzenetére
Nekem volt 4g-s mambám, de a fogás miatt eladtam. 9 év logitech után nem tudtam megszokni...
A tetszőlegesen állítható világítás viszont jópofa dolog. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Benyaking #46 üzenetére
Az egyiknek olyan a fénye, ami baxxa a szemem, a másiknak meg lehet állítani más színt.
Sajna van a kéknek egy olyan tartománya, ami üti a látásom. Konkrétan nem tudok rá fókuszálni. A mikró óráját 60cm-nél távolabbról nem látom,csak egy nagy kék foltot...
-
Benyaking
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #45 üzenetére
Ertem.csak kivancsi lettem volna mi a kulombseg a ketto kozott
-
csaabz
őstag
Nagyon tetszik!!
Ha az Orochim megadja magát, mindenképpen ilyenre cserélem!
-
Benyaking
aktív tag
válasz
Ez a masodik a 4g es valtozat amit hasznalsz?
-
Jim-Y
veterán
válasz
Hova több gomb?
szerintem ez még pont annyi gomb, amit kényelmesen lehet használni, ha több lenne az egeren az a gyors megnyomás, vagy valami kárára menne
na de jól eltértünk a topik témájától, szv befejeztem
-
TESCO-Zsömle
titán
Én nem tudom, igazából nem sok egeret használtam. Jelenleg a második Mambám nyúzom, és ennél jobbal még sosem találkoztam. Tervben van, hogy kipróbáljak még pár egeret, hogy legyen összehasonlítási alapom.
Mielőtt vki azt gondolná, hogy nini egy burzsuj, mindkettőhöz jóval áron alul jutottam hozzá.
Igazából egy bajom van a Mambával... Kéne rá még 10 gomb...
-
törölt tag
Hát, a RAT jobban személyre szabható, jobbkezeseknek. Egyedüli elönye így a balkezes használat.
-
Jim-Y
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #33 üzenetére
hát, igaz nem mozgok otthonosan az egeres topikban, de nemrég olvastam át az infokat, és nem ilyen csillivilli, ezerfícsörös szuperegerek a meghatározók a játékosok körében, hanem a puritánabb, jó optikával szerelt egerek, pl mx518,g400,intellimouse1.1 WMO, a senseiről nem hallottam még kritikát, de azt is előbb fogadnám el fps-re mint egy ilyet
De javítsatok ki, ha nem így van.
-
banhammer
veterán
"A kifejezetten játékosoknak készült egerektől már megszokhattuk, hogy kábellel, USB porton keresztül kapcsolódnak a számítógéphez, jelen esetben is egy 2,1 méteres, harisnyázott madzag továbbítja a mozdulatok adatait, azonban a Razer 1 ms-os vezeték nélküli technológiája is bevethető, amely működését egy újratölthető, AA méretű akkumulátor teszi lehetővé."
Érted!? UBS-n IS csatlakozik a géphez!
[ Módosította: rudi ]
-
Retekegér
MODERÁTOR
Brutál, lehet fejlődnék egy kicsit FPS-ben, ha ilyet használnék.
-
rudi
nagyúr
Más meg egy-két hónap alatt elcigarettázik/iszik/bulizik ennyit. Biztos, hogy ettől a drága modelltől nem megy tönkre a Razer, ahogy eddig sem tette, pedig láttunk már hasonló árú egeret tőle, gamer billentyűzetekről meg fülesekről ne is beszéljek. Nyilván azért ennyi az ára, mert így is van rá kereslet. Ha meg mégsem lesz, akkor majd csökkentik.
-
Beri78
őstag
nagyon durván néz ki...de a PS-hez nem használnám
-
TESCO-Zsömle
titán
-
LordX
veterán
A 115g már akksival?
-
Prison85
senior tag
Nézegettem a képeket és hiányérzetem támadt! Tudtam, hogy néhány dolgot még kihagytak, amivel meg tudták volna spékelni így talán lesz belőle 200$ -os, vagyis 2.0 -ás verzió az alábbi kiegészítőkkel:
-súlyozás (akik a valóban nehéz egereket szeretik, azoknak lesz extra hosszú üzemidővel megspékelt Longlife kiadás)
-16 billió színkombinációs LED világítás
-és amit a leginkább hiányolok! Nem végeztek kellő alapossággal piackutatást. Nem látják, hogy a konkurencia más szeleket lovagolt meg? ThermaltakeMost persze viccet csinálok az egészből, de ettől lényegesen jobb egeret tudnának kihozni, ami -talán- olcsóbb lenne. Példa:
Razer Imperator ház teljesen csúszásmentes kivitelben
3.500DPI infra szenzor (ami a DA-ban is ott csücsül)
Japán Omron kapcsolók, hogy 2 év után ne kelljen a berhelni és forrasztgatni az egeret
oldalirányba dönthető görgő
Hamar bekerülhetne az ajánlott kategóriába -
zazahoho
őstag
Szépen megkérik az árát, cserébe minőségi a rágcsáló.Remélhetőleg a mikrókapcsolók többet kibírnak mint a logitech egereiben.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nagyon tetszik ez a variálhatóságos téma.
-
Jim-Y
veterán
Tök jól néz ki, használni nem használnám, meg a G400-at sem cserélném le erre, de a vitrinbe kiraknám
-
Most olvastam el a cikket is. Gyerekek azért ~40eFt egy nyavalyás egérért?
(#17) TESCO-Zsömle: Jó dehát azért más ennyiért egész gépet vesz... Persze tudom megint a mi fizetésünk szar, de komolyan mondom ez rablás és nem sokkal tud többet, mint egy 15eFt-os Logitech egér.
-
Psych0
őstag
van rajta spoiler is?
-
dfdfdf
őstag
válasz
macilaci78 #12 üzenetére
igen azért tetszik
-
macilaci78
nagyúr
Azt észrevette valaki, hogy jobb és balkezes számára is komfortosan használható?
-
LackoMester
addikt
Faszán néz ki, és biztos jó is.
-
F34R
nagyúr
A kifejezetten játékosoknak készült egerektől már megszokhattuk, hogy kábellel, USB porton keresztül kapcsolódnak a számítógéphez, jelen esetben is egy 2,1 méteres, harisnyázott madzag továbbítja a mozdulatok adatait, azonban a Razer 1 ms-os vezeték nélküli technológiája is bevethető
(#8) Prison85
jo kis okfejtes
beleraknak meg n+1 parasztvakito ficsort es kesz az ultimate eladhato eger.
-
Hátőő oké ezek a futurisztikus elemek, de hogy a kosz mindenhol meg fog állni az is 100 és nagyon ronda lesz.
-
Prison85
senior tag
Szóhoz sem jutok
Néhány dolognál azért felkaptam a fejem. Valahol itt kezdődött:
Elnevezése a saját farkába harapó kígyó vagy sárkány szimbólumát takarja
Gondolom a Razer vezetősége rálépett a mérnökök sarkára, hogy villantani kell valami újat. Ebbe a mérnökök annyira meggörnyedtek, hogy tényleg a saját falloszukba haraptak és BUMM! Így lett a CHOCAPIC!! khm.. ...Ouroboros!!!
-
lujó55
addikt
valami StarWars siklóra hasonlít
-
atike
nagyúr
Kegyetlen durva. Felülről egy az egyben olyan, mintha egy Autobot (vagy épp Álca) lenne...
Soha nem lesz szükségem egy ilyenre, de elfogadnám...
-
kiskaktusz
addikt
Durván néz ki
-
X3B6O0X
aktív tag
Nagyon hátul vannak a plusz gombok.
-
prolad
addikt
Gyönyörű
Egy ilyet kérnék csak vezetékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem csak hossza, de hátának dőlésszöge és az oldaltámaszok is személyre szabhatók.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest