- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszlo
csendes tag
Nagyszerű cikk! Én is csináltam már mindenfélét a "málnámból", de ezt a Calibre cuccot nem ismertem eddig. Már ezért megérte elolvasni a cikket. És mivel viszonylag "nagy" olvasó vagyok meg is csinálom a saját gépemre ezt a könyvtárasdit.
A Brogyi kolléga által említett scriptet csak ajánlani tudom, én is azt használom. Szerintem átláthatóbb lesz a felülete a transmissionnek és még plusz opciókat is kínál az alaphoz képest ha jól emlékszem (már nagyon régóta ezt a felületet használom, ezért nem emlékszem mik azok az opciók amik az alap felületen nem érhetőek el...). Illetve bármikor vissza lehet állni az alap kinézetre, sőt ha mobil eszközzel nyitod meg az oldalát akkor automatán egy arra optimalizált oldalt nyit meg (de mobilon is átállítható, hogy ezt a nézetet nyissa meg, ami linkelve is volt...)
Köszönöm mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest