- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
#72042496 #11 üzenetére
már lian li is vékony?
Úgy 10 éve volt egyhez szerencsém, az valami monstrum volt, üresben is vagy 15 kiló... (haver gépét építettük át "modernizáltuk" akkoriban). Fogalmam sincs már melyik modelljük volt (jó nagy a földtől kb. az asztallapig felért).. Azóta már más háza van, kellett neki usb3.Egyébként define R5 is amim van, oldallap nélkül, főleg ha a merevlemez kereteket is kiszedem "nyeklik" kicsit. De szerintem a legtöbb ház ilyen. De hiába volna vastagabb lemezből, akkor is ilyen maradna (ha mindenütt egységesen vastagabb lemezre állnának át). Bár nem tudom eldönteni, hogy "rugalmas" kicsit a keret segít vagy inkább rosszabbá teszi az esetleges rezonancia elvezetést.
-
Tomkaa
tag
válasz
#72042496 #11 üzenetére
mondjuk azok a Lian Li házak meg úgy néznek ki mint a 90-es évek szerverei a Minolta székházból....
Nem tudom mit eszik azokon a házakon sok ember, vagy a szakma...... főleg ha most azt írjátok vékony is. Eddig legalább azt hallottam róla hogy az anyagot beleteszik mégha csúnya is.
Egy NZXT vagy be Quite ezek szerint még mindig sokkla jobb választás náluk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged