- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az addig ok. De milyen már, amikor bejelentkezem a skype accommal és akkor az MSN kontaktjaimat nem látom. Ha az MSN accommal lépek be, akkor meg duplán mindenkit. Miért nem integrálták egybe a usereket mondjuk csak skype accot adva a volt MSN accoknak. De így, két külön vonal fut egy progiban, ez minden, csak nem szolgáltatás. Nem hinném, hogy megoldhatatlan lett volna a két adatbázis összefésülése eggyé.
-
Geller72
veterán
A skype egy rakás fekália, amióta az MS megvette. Sokat elmond a dologról az, hogy inkább korlátlan előfizetésre váltottam, semmint hogy kínlódjak. Az, hogy totál full net van mindkét félnél és két percenként megszakad, teljesen alap. Az is mindegy, hogy tablet, asztali gép, telefon, MS, Linux, Android. Tök mindegy. Az MSN-ért sem voltam soha oda, de fényévekkel jobb volt.
Nem ritka, hogy 3-6 héttel korábbi text msg-t kapok meg a semmiből. Amit persze, addig nem kaptam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest