Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
A skype egy rakás fekália, amióta az MS megvette. Sokat elmond a dologról az, hogy inkább korlátlan előfizetésre váltottam, semmint hogy kínlódjak. Az, hogy totál full net van mindkét félnél és két percenként megszakad, teljesen alap. Az is mindegy, hogy tablet, asztali gép, telefon, MS, Linux, Android. Tök mindegy. Az MSN-ért sem voltam soha oda, de fényévekkel jobb volt.
Nem ritka, hogy 3-6 héttel korábbi text msg-t kapok meg a semmiből. Amit persze, addig nem kaptam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest