Új hozzászólás Aktív témák
-
Pug
veterán
A typical meg 50 watt...
23-27-es moncsik eseten meg 30w a typical. Azt mondjuk nem nagyon nem szoktam megerezni, szoval pl az az 50 sem biztos, hogy zavaro lenne szamomra, a nyakamat mar lehet kicsit megviselne a kozelseg.
Az a lenyeg, hogy neked megfelel.En az utobbi idoben, kb folyamat az agybol kockulok.
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
2008-as Sony Bravia kdl-40z4500. Csak 40 inches összekevertem a másikkal, de asztalra szerintem túl nagy. Főleg, hogy Fhd csak, de amíg ki nem purcan le nem cserélem, mert remek a képminősége. Irodában ott a 4k tv ,asszem 3x inches, próbáltam azt is, de jobban fárasztja a szemem az egy nagy kijelző mint a két 27 es monitor. Nameg akkor már inkább egy 21:9 es monitort szeretnék munkára mint egy baszott nagy tv t.
Jah és a Sony 235 w. Szolizhatsz is előtte.[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
Hát én nem tudom te mennyire ülsz a tv-d től, de amikor meguntam , hogy vezeték nélküli bill+ egér kombóval a relax fotelemből játszak tv-re kötve, akkor jött az ötlet, hogy nem veszek monitort, odacsapom az asztalra a 42 “ -os Braviát, jó lesz az... keskeny az asztal, kb 1,2-1,5m re volt tőlem a TV de egyrészt szinte égette az arcom a panel hője, nem láttam át amit néztem, és kb kiégette a retinám... szal vettem egy 27”-os 75hz freesync monitort. Jó döntés volt.
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Gyuri27
félisten
Mondjuk néztem párat. TP 9900k-al tesztelt, máshol 10900. Lol csicskagyász az egész. Neves oldalak és nem képesek 5xxx-et rakni alá. Mondjuk a tp ott elkürta a renomét mikor 5xxx alá nem raktak rendes vga-t. És mindenhol győzött az amd csak náluk nem.
Szóval nyitott szemmel olvassuk a teszteket. Mert lehet nagyon fals amit látunk.Kansas: azért várjuk meg a custom 6xxx-et is. Azok nem nem ennyit fognak zabálni.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest