Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Amazon Fire TV stick/box
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Miért használna egy alapvetően játékokra kihegyezett fizikai API-t egy olyan program ami nem végez fizikával kapcsolatos számításokat, vagy ha igen, akkor biztos mások a modellezési és pontossági követelményei, mint amit a Physx nyújt? (Elvileg talán a physx is alkalmas lehetne akár professzionális fizikai modellezésre is, de szerintem a gyakorlatban senki se írt ilyen programot.) Egy Axis WM mellett egy Physx-es játék azért olyan, mint a Photoshop és a Paint.
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Elvileg azokat is lehetne hackelni, de kár vele vesződni.
A Physx fut CUDA alól, vagyis nem. A CUDA akkor fut, ha arra írt programot használsz. (akkor megkeresi a VGA eszközillesztővel feltelepült cuda.dll-t, és a CUDA megkeresi a hrdware-t, és akkor eléri a program). A CUDA egy HAL-t (Hardware Access/Acceleration Layer-t, hardware elérési/gyorsítási réteget) biztosít a programoknak.
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Wrapper szerintem már sosem lesz. De nekem sincsenek belső infóim, miután meglátta ennek a cikkemnek a rövidebb angol kivonatát szóba sem ált velem Regeneration (ő régebben azt állította, hogy ez lehetetlen, én meg belinkelgettem, hogy nem az, épp ott ahol kérdőrevonták őt hol tart a wrapper.
)1: Szerintem nem, menni fog...
2: Szerintem jobb lenne 1 erősebb kártya, mint 2 kissebb, főleg SLI nélkül. A CUDA-s programok talán nem is tudnák egyszerre használni őket, csak ha SLI-ben lennének.
Nem lehetetlen dolog amúgy az SLI CF-es lapban. De nem tudom hogy kell, csak láttam már működni régen moddolt driverrel, meg állítólag X58-as "license lopással" is lehet valahogy újaban
3. számozatlan pontot nem értem.

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)