- Milyen videókártyát?
- Objektívek topikja
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72 #168 üzenetére
Miért használna egy alapvetően játékokra kihegyezett fizikai API-t egy olyan program ami nem végez fizikával kapcsolatos számításokat, vagy ha igen, akkor biztos mások a modellezési és pontossági követelményei, mint amit a Physx nyújt? (Elvileg talán a physx is alkalmas lehetne akár professzionális fizikai modellezésre is, de szerintem a gyakorlatban senki se írt ilyen programot.) Egy Axis WM mellett egy Physx-es játék azért olyan, mint a Photoshop és a Paint.
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72 #166 üzenetére
Elvileg azokat is lehetne hackelni, de kár vele vesződni.
A Physx fut CUDA alól, vagyis nem. A CUDA akkor fut, ha arra írt programot használsz. (akkor megkeresi a VGA eszközillesztővel feltelepült cuda.dll-t, és a CUDA megkeresi a hrdware-t, és akkor eléri a program). A CUDA egy HAL-t (Hardware Access/Acceleration Layer-t, hardware elérési/gyorsítási réteget) biztosít a programoknak.
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72 #162 üzenetére
Wrapper szerintem már sosem lesz. De nekem sincsenek belső infóim, miután meglátta ennek a cikkemnek a rövidebb angol kivonatát szóba sem ált velem Regeneration (ő régebben azt állította, hogy ez lehetetlen, én meg belinkelgettem, hogy nem az, épp ott ahol kérdőrevonták őt hol tart a wrapper.
)
1: Szerintem nem, menni fog...
2: Szerintem jobb lenne 1 erősebb kártya, mint 2 kissebb, főleg SLI nélkül. A CUDA-s programok talán nem is tudnák egyszerre használni őket, csak ha SLI-ben lennének.
Nem lehetetlen dolog amúgy az SLI CF-es lapban. De nem tudom hogy kell, csak láttam már működni régen moddolt driverrel, meg állítólag X58-as "license lopással" is lehet valahogy újaban
3. számozatlan pontot nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest