- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
Hát ja. Én örülök neki, hogy téves (vagy bármilyen okból nem tetsző) vásárlásnál vissza lehet küldeni a terméket, ugyanakkor szeretek gyári csomagolást is bontogatni. Valahogy fel kell oldani az ellentétet. Emag szokta jelölni és olcsóbban adni az újracsomagolt holmit, de gondolom ők se jófejségből, hanem a román jogszabályok miatt.
Egyébként a kipróbálásnál láthatóan többet használt, zsíros, karcos terméket nem köteles teljes áron visszavenni a bolt, 14 napon belül is számolhat fel értékcsökkenést. Ha ezzel gyakrabban élnének, akkor lehet egy asztalon agyonkarcolt egér se lenne visszaküldve nyomott áron, inkább elmenne aprón használtként.
Varoz
egy hülye kis sufni üzlet, hozzánemértő pojácákkal.Én a honlap alapján azt hittem, hogy ez valami hófehér, vitrines, spotfényben úszó üzlet, aztán volt nagy meglepődés a sötét, zsúfolt, rendezetlen félszuterén láttán...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest