Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyrészt valószínűleg nem enged úgy vásárolni, hogy a bankkártyád nem ír, amennyiben Írországban a proxy, másrészt meg letíltják az accountodat, ha rájönnek, hogy proxyval kicselezted a területi árazásukat.
Vagyis nem ajánlom.
De, ha találsz valakit, aki ott lakik, és megbeszéled vele, hogy átutalod neki a lóvét, ő meg megveszi neked giftként, az teljesen legális.
-
mephi666
nagyúr
hát ebben is van igazság: akinek nem jött be anno a doom1-2, annak ott volt a heretic/hexen (amik ugyanarra a motorra épültek...), a heretic2 is nekem speciel nagyon bejött anno... (az valami modolt q2 motorra készült talán?) a sof szintén q2 motorra íródott, de azt már kegyetlenül átfaragták... (q2 motorok közül talán ebből hoztak ki legtöbbet)
az új wolfenstein-nél meg megintcsak a q4-motorhoz nyúltak, ami id-s cucc... nekem végtére bejött a játékaik nagyrésze
ui: majdnem kifelejtettem.. a jedi academy alapja meg q3 motor
-
]Phobos[
senior tag
-
AXisBOLD
addikt
nem sok értelme van ennek a csomagnak. csak az igazi hardcore Quakeseknek éri meg.
1-2 felejtős, a 3 meg már ingyenesen játszható böngészőből és abban a Team Arena újításai is benne vannak.
-
joeshow
csendes tag
Hú ez nagyon jól jött. Vettem is meg gyorsan 4k ezért a kollekcióért semmi Arenaval még ma is rengeteget játszom. Nekem nem hiányzik belőle a Doom3 kiegészítő(raven féle Quake 4) Így legalább a Quakek vannak benne.
-
chungee
addikt
Ha a 4-et is hozzácsaptak volna
-
Fortissimus
őstag
jo ar ezert a klasszikusert
-
LucifeI2
őstag
Féráron elírás, vagy csak hülye vagyok?
Nem féláron?
-
SityiSXT
őstag
Nálam megy minden rész Win7 64 bit alatt. Egyedüli probléma a Quake 3-mal van: a Steam overlay bekavar a főmenübe. Két megoldás van rá: vagy overlay kikapcs, vagy elindítasz egy demo-t (azt az egyet, amit adnak vele
), majd ha az bejött, kilépsz a demóból és ezután játszhatsz, illetve a menü is meggyógyul.
-
Arena87
aktív tag
Én is jobban örülnék egy dobozos verziónak, de 15 EUROÉRT KI NE VENNÉ MEG?????
Remélem, hogy csüt/pénteken még tart az akció
-
mephi666
nagyúr
ejj, szép csomag... ha nem állnék olyan szarul, mint ahogy állok, simán venném azonnal...
15euróért szinte ingyen van... 3 alapjáték meg féltucat kieg ennyiért ajándék...
-
^Clown
addikt
Dobozos verzióban nyerő lenne.
-
]Phobos[
senior tag
Ej, ha dobozban megjelenne nálunk, már tépnék is a bótba. Így viszont érdektelen.
-
Sicilian
addikt
Hmmm, ha dobozosok lennének tuti megvenném
-
RootRulez
félisten
Vajon Windows 7-re rá lehet valahogy varázsolni a régieket, hogy működjön is?
-
sto1911
veterán
Hmmm, megvegyem, ne vegyem, megvegyem, ne vegyem...
Nagyszeru pakk, nagyszeru aron! Aki kihagyta regen, most ne hagyja ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- moonlight115: Privát, oh!
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!