- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"A baj az, hogy azt hiszed, mindenkit érdekel a CLI-ban való pötyögés meg kernel fordítás, pedig nem.": ebből a mondatból kiválóan kiderül, hogy fogalmad sincs, miről írtam. ennek megfelelően a válaszodra is az a jelző illik legjobban, amit te írtál, de én szégyellek megismételni. a freenashoz semmiféle cli meg kernelfordítás nem kell. nem is linuxos, de ez mellékes kérdés.
[link]: "Egy szó, mint száz, a QNAP TS-253A árazása még nem annyira elrugaszkodott, mint nagyobb, négyrekeszes társáé. A 150 000 forintos ár (4 GB RAM-mal 126 000 forint) korrektnek tűnik annak fényében, hogy csak elvétve van közvetlen konkurense. A Synology kínálatában a DS716+II hasonló hardveresen, de sokkal kisebb és nem bővíthető a memóriája, nincs HDMI sem, így kérnek érte 163 000 forintot." ... "Összességében nem állítjuk, hogy "NAS-olni" olcsó játék, legalábbis otthoni felhasználóknak semmiképp sem, hiszen az alapgépen felül még a merevlemez árával is kell számolni"
az amazonon a 8 rekeszes qnap egy laza 800 dolláros árcédulát kapott 8 giga rammal, ezer dollárnál egy kicsit drágább 16 giga rammal. mire ez ideér, normálisan kifizeted az áfáját, vámját, ez bőven 300 ezer forintos cucc. ez tutti cucc lenne itthonra nekem is (nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital RED 1TB 3.5" Merevlemez
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX), új
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest