Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"A baj az, hogy azt hiszed, mindenkit érdekel a CLI-ban való pötyögés meg kernel fordítás, pedig nem.": ebből a mondatból kiválóan kiderül, hogy fogalmad sincs, miről írtam. ennek megfelelően a válaszodra is az a jelző illik legjobban, amit te írtál, de én szégyellek megismételni. a freenashoz semmiféle cli meg kernelfordítás nem kell. nem is linuxos, de ez mellékes kérdés.
[link]: "Egy szó, mint száz, a QNAP TS-253A árazása még nem annyira elrugaszkodott, mint nagyobb, négyrekeszes társáé. A 150 000 forintos ár (4 GB RAM-mal 126 000 forint) korrektnek tűnik annak fényében, hogy csak elvétve van közvetlen konkurense. A Synology kínálatában a DS716+II hasonló hardveresen, de sokkal kisebb és nem bővíthető a memóriája, nincs HDMI sem, így kérnek érte 163 000 forintot." ... "Összességében nem állítjuk, hogy "NAS-olni" olcsó játék, legalábbis otthoni felhasználóknak semmiképp sem, hiszen az alapgépen felül még a merevlemez árával is kell számolni"
az amazonon a 8 rekeszes qnap egy laza 800 dolláros árcédulát kapott 8 giga rammal, ezer dollárnál egy kicsit drágább 16 giga rammal. mire ez ideér, normálisan kifizeted az áfáját, vámját, ez bőven 300 ezer forintos cucc. ez tutti cucc lenne itthonra nekem is (nem).
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest