- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
Amikor nekem is Noise Isolatorom volt már megvolt a DDC 1T Plus és nem volt örvény. Inkább az lehet a probléma, hogy a befolyó csonk egy kicsit érintőleges irányba áll, ezért pörög a tartályban a folyadék. De ez csak egy tipp.
A FrozenQ Liquid Fusion V Red csonkjai alul vannak, a folyadék ütközik a spirálokkal, úgyhogy nincs a tetején nagy mozgás. -
proci985
MODERÁTOR
ez ismeros, csak nekem legen, es nalam olyan 150-160bol megallt a mutatvany (tapot is beszamitva olyan 180). bar itt is utobbi harom evben annyit nyultam a rendszerhez, hogy az IFX14 kapott egy socket1156os felfogatot.
emiatt is tartok a viztol, mert ahogy magam ismerem, a vege valahol az lenne, hogy a fel gepet cserelnem, ami 3 decibelert biztosan megerne... ja nem.
-
csabi112
Modder
Köszönöm a szakmai jellegű hozzászólásodat, de végülis majdnem ugyanazokat írtad le, amiket én is említek a cikkben. A VPP655-ös szivattyúm ugyanaz mint a vario, csak a ford. szabályozása pwm-es. Azért is készült ez a cikk, mert a vízhűtés topikban többen is kérdezték, hogy a szivattyújukat hogyan lehetne szabályozni, és ez a pwm-szabályozás egy alternatíva lehetne. Csak a szivattyút be kell építeni, nem kell plusz vezérlő egység. A biosban pedig további pwm százalékokkal lehet finomhangolni.
Abban egyetértünk, hogy nem a szivattyú a felelős a jó hőfokokért, hanem inkább a többi komponens: radi, blokkok, stb.. Azzal viszont nem értek egyet, hogy a plexi nem alkalmas a vízhűtéses rendszerekbe. Mégis forgalmazzák. Körültekintően kell vele bánni, az igaz, de egy kiállításra szánt gépben mindenesetre elég látványos. Meg ugye ott vannak a tartályok, azok is plexiből vannak, nekem is abból van.Mondjuk a fém cuccok valóban strapabíróbbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest