Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizsol
csendes tag
Üdv .mindenkinek!
Friss regisztráló vagyok és még nem igazán tudom hogy mennek itt a dolgok,de szeretnék egy számomra fontos kérdésemre választ kapni,ami az lenne hogy van egy ps2
gépe a fiamnak,amit egy fél éve vettem újonnan csippelve és érdekelne hogy lehet-e vele dvd filmet nézni és hogyan,mert a dvd menüjébe nem engedi a beállítást.
Előre is köszönöm. -
Zirowe
nagyúr
300 dollár okés.
300 euro már nem annyira.
Talán még 250 megfizethető lenne.Viszont ez a január elsejei megjelenési dátum nagyon kamunak és messzinek tűnik!
Mindenesetre, amint sikerül eladni a psp-met, már lesz 100euronyi összegem a dologra..
-
BiP
nagyúr
300 dollárért ez ajándék!
Aztán az is lehet, hogy megjelenik novemberben (drágábban), de jan. 1-jén már 300-ra csökken
-
idkfaiddqd
tag
siimán veszek megjelenéskor ennyiért,nagyon megérné
csak mint tudjuk,mire ideér ebből lesz 100k is. -
kovsol
titán
mi értelme lenne egy január eleji megjelenésnek ? tuti direkt kihagyják a karácsonyi szezont... esélye kb nulla ennek szerintem, mert akkor képesek lennének kiadni egy héttel korábban is
-
Tiktakbummm
csendes tag
ha tényleg ennyi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest