- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizsol
csendes tag
Üdv .mindenkinek!
Friss regisztráló vagyok és még nem igazán tudom hogy mennek itt a dolgok,de szeretnék egy számomra fontos kérdésemre választ kapni,ami az lenne hogy van egy ps2
gépe a fiamnak,amit egy fél éve vettem újonnan csippelve és érdekelne hogy lehet-e vele dvd filmet nézni és hogyan,mert a dvd menüjébe nem engedi a beállítást.
Előre is köszönöm. -
Zirowe
nagyúr
300 dollár okés.
300 euro már nem annyira.
Talán még 250 megfizethető lenne.Viszont ez a január elsejei megjelenési dátum nagyon kamunak és messzinek tűnik!
Mindenesetre, amint sikerül eladni a psp-met, már lesz 100euronyi összegem a dologra..
-
BiP
nagyúr
300 dollárért ez ajándék!
Aztán az is lehet, hogy megjelenik novemberben (drágábban), de jan. 1-jén már 300-ra csökken
-
idkfaiddqd
tag
siimán veszek megjelenéskor ennyiért,nagyon megérné
csak mint tudjuk,mire ideér ebből lesz 100k is. -
kovsol
titán
mi értelme lenne egy január eleji megjelenésnek ? tuti direkt kihagyják a karácsonyi szezont... esélye kb nulla ennek szerintem, mert akkor képesek lennének kiadni egy héttel korábban is
-
Tiktakbummm
csendes tag
ha tényleg ennyi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest