- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Megnéztem, hogy erre válszoltam-e már, de nem. Az előbbi ötlet megoldható, persze lesz vele meló, de mindenképp jó dolognak tartom.
A piros-fekete pontos dolgot meglátom, mert ugye az +1 domain lenne az engedélylistán, ami még nem is nagy dolog, de az egy teljesen más szerkezetű oldal, külön hegesztést igényel. -
-
-
ntomka
nagyúr
LOL, valóban!
De ahogy látom, már vannak új felhasználók is, szóval megérte!
(#434) D1Rect: Az egyetlen verzió, amire hajlandó volnék jelenleg elkészíteni, az Opera, merthogy szinte egy az egyben lemásolták a Chrome kiegészítő API-ját. A probléma a fejlesztő eszközök hiányában van, illetve az van, csak kb. semmire nem jó jelen formájában.
(#431) hunfatal: Mondjuk arra nem szívesen. Folyton baj van a verziómigrálással, ráadásul a Chrome/Opera kiegészítő kezeléséhez képest túl van bonyolítva.
De összességében annyi felesleges időm és energiám nincs, hogy ennyiféle böngészőt támogassak egyszerre egyedül.
(#432) Sk8erPeter: Meg fogom nézni mindenképp, de ez akkor sem mentség az Opera számára, hogy holmi eldugott beállításokon keresztül kell elérnem azt, aminek alapnak kéne lenni. Na meg ez amit írtál nem garancia arra, hogy a kiegészítőknél jobb lesz a lehetőségem. Ahogy írtam, itt nincs semmim, csak egy hibakonzolom. Persze ha már nem csak annyit írna ki, hogy [Object], akkor az haladás lenne erősen.
-
ntomka
nagyúr
De stresszelsz, még más nem jelezte. De ha másnál is jelentkezik, akkor tegye meg, legyen olyan szíves!
Te meg megtehetnéd, hogy elnavigálsz a kiterjesztés kezelőbe, ott megnyomod a fejlesztői módot, kikeresed a kiegészítőm, a bg_page.html-re rákattintasz és felül a consolera kattintasz. Na innen kérek valami részletes eredményt. -
ntomka
nagyúr
Nem, még aznap feltoltam a .17-et, kritikus hibajavítások voltak benne a .16-hoz képest.
Hát, 15 másodperc, ez még módosítható, de szerintem a jelenlegi állapotot tekintve ez az ideális.
(#134) RootRulez: Próbáltad minden domainen: logout.hu, prohardver.hu, itcafe.hu.... ?
-
ntomka
nagyúr
Na de számold ki. Ha egyenrangúak a lekérdezések, akkor 10 témával számolva 1 perces lekérdezéssel minden téma 10 percenként kerülne lekérdezésre, merthogy egyszerre nem tudom őket lekérni, az lenne csak az igazi terhelés. Ha a ph! részéről lenne egy API ezen feladatokra, akkor mindjárt más lenne.
-
ntomka
nagyúr
Jelenleg azon gondolkozom, hogy bugfix jellegű frissítésként felteszem az új ütemezőt, egész jól működőnek tűnik, aztán lehet nem ártana, ha minél többen kipróbálnák, ennek meg ez a legegyszerűbb módja. Ebben már 15 mp (persze ezen még módosíthatok a visszajelzések alapján) fixen a topicok lekérési ideje (tehát 3-szorosa az eddigi legrövidebb időnek) és az egyszerű de nagyszerű prioritáskezelésnek hála így sem igazán tűnik fel a különbség.
Na meg meglátnánk, hogy a névproblémát is sikerült-e tényleg javítanom. -
ntomka
nagyúr
"de most megnéztem, és nem látok RSS-t"
"Azzal lehet tenni valamit, hogy folyamatosan azt írja a ph!(adatlap), hogy online van az ember amikor be van kapcsolva a chrome?"
Ezzel nem, mert a frissítéshez folyamatosan letöltögeti az adott oldalakat, így a rios befrissíti utolsó látogatás idejeként.
"Korábban is linkelték, hogy a felvett témák nem megfelelően jelennek meg."
Következő alverzióban lesz rá egy javítás, ettől függetlenül lehetnek vele még hibák, bár remélem, hogy nem.
-
ntomka
nagyúr
"Közben kísérleteztem vele kicsit, és a felvett témák a felvett domain alól nyílnak. "
Akkor jó is így, nem? Közben átgondoltam még egyszer, és a mostani működés mellett felesleges is lenne egy ilyen opció szerintem.
"Ezt igaziból úgy képzeltem el, hogy "kisnégyzet" Sötétebb háttér. Akinek kell pipa."
Hát én is. Felveszem a listára.
"A listában meg keresnem kellett melyik pont lehet az. "
Tény, hogy laikusok számára nem egyértelmű a megfogalmazás.
"- logout-nál szerzők követése, úgy mint egy fórumtéma"
Azt nem vettem észre, hogy modot hívtál emiatt.
Ezt hogy érted? Mint az RSS figyelés?
"ugye a chrome széttördeli a ph!-t ha nagyítod."
Igen, néztem is már, hogy miért lehet, vagy hogy lehet megoldani. Bár engem ez nem érint, ritkán nagyítok ki oldalt. A böngésző frissítése nem ér semmit egyelőre, ez tuti. Viszont ha megtalálom a hibát és orvosolható is a böngésző hackalésén kívül, akkor nem a kiegészítőmbe építem be, hanem jelzem az illetékeseknek a megoldást.
-
ntomka
nagyúr
választható fórum "ph!, logout, gamepod, it cafe, stb"
Hogy? A felvett témák melyik domainen jelenjenek meg alapból?
a logout hófehér hátterét lecserélni, pl. a ph!-fél szürkére,vagy bármi szemkímélőbbre.
De, ki lehet, de mindig lesz egy ember, akinek nem tetszik, és akkor ehhez is egy plusz beállítás.
Ettől függetlenül megcsinálhatom.
hardverapro integrálható? Tehát lehessen hirdetést/kategóriát figyelni.
Egyelőre azért van az 5 főoldalra korlátozva minden, mert ezek között a szerkezeti felépítés hasonló, míg a hardverapro elüt. De majd ahhoz is alkotok valamit, felveszem a listára, nem feledkeztem meg róla egyébként.
nem tudom, most hogy van megoldva a lekérés, de lehet érdemes optimailzálni (ha pl elkezdi pár száz/pár ezek ember használni, akkor se borítsa össze a ph!-t
Ezt leírtam részletesen a cikkben. Az egész ennek a jegyében készült, ráadásul most épp a prioritásos lekérésen dolgozom, szóval még tovább optimalizálom, viszont ez sok tesztelést igényel, mert bonyolultabb, nem sima körleosztásos algoritmusa lesz. Jah, egyébként ez is ott van a teendő listán, amit linkeltem is neked, hogy olvasd el.
Facebook kliens , amivel összekapcsolható a FB+ph! nick, és bárhol hozzászólsz az ismerősedi látják.
Őszintén? A facebookkal úgy vagyok, hogy nálam hosts fájlban van tiltva az összes domainje, hogy még a connect meg friends meg tudom is én milyen dobozait se töltse le véletlenül sem. De a twitterrel hasonlóan. Engem bosszant, hogy már nem készül lassan úgy weboldal, hogy ezek ne legyen integrálva bele.
Szóval nem hiszem, hogy ezzel fogok foglalkozni, ez ph! kiegészítő, nem facebook...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Új GAMER félgép - ASRock B650M-H/M.2 + Ryzen 5 7600 + Kingston Fury 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest