Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alig 1 órája láttam a kiállítást.Én se pingáltam ki az egerem,de volt,aki nekiugrott.
Ahogy az előttem szóló leírta,worksation,laptop hegyek ,minibook,stb...játékot is ki lehetett próbálni,és volt két Xbox is.Valamint kihirdették a csocsóversenyt is,ami negyed órával az eljövetelem után kezdődött.
Mintha lett volna valami nyereményjáték is(ezt a hátsó sátorban hallgattam meg,de csak félfüllel)
Ez nagyjából most kezdődött el,állítólag értékes nyeremények várták a jelentkezőket.Szó mi szó,egy kamionhoz képest egészen sokmindent fel tudtak mutatni.Köszönöm,hogy szóltatok és elmehettem.
-
nyunyu
félisten
Na, megneztem ezt az egerszepsegversenyt magamnak.
Halomban allt egy rakat leharcolt 2 gombos default eger (MS BOM 1.0A, MS WMO 1.1A, L S96/U96, Genius EasyScroll), meg egy rakat dekoracios eszkoz (ragaszto, ollo, ilyen szinu kreppapir, olyan szinu festek, dekorgyongyok, muanyag szemek)
Aztan hajra, pingald ki az egeret a sajat izesed szerint.Mivel a huseges MouseMan+-omat nem akartam elcsufitani, igy inkabb lemondtam a mozijegyrol.
Ja: ki volt rakva a kamionban egy rakat netbook, laptop, workstation, tapikepernyos egybegep, aztan lehetett oket nyomkodni.
Masik satorban meg par multifunkcios nyomtato kellette magat.
Volt par Xbox is, de az engem hidegen hagy.Vakon gepeles tesztet meg jol elszurtam, 76mp lett.
Hiaba, nem kellett volna menet kozben a lefestett gombu billzetet nezni, monitort bamulva erzesbol joval nagyobb hatekonysaggal eltalaltam a gombokat. -
nyunyu
félisten
Eger szepsegverseny?
Mennyisegire siman neveznek.
Van itthon barmikor hadrafoghato allapotban:
L MX Revo
L RX1500
MS WMO1.1A
MS Explorer
IBM Travel Keyboard with UltraNav (ezt szamolhatjuk 2 egernek is, mert van rajta pocok is, tapi is.)
Ossze kene rakni, mukodokepes:
L MouseMan+Darabokban, mukodeskeptelen:
L MX700
L MX1000
L MX Revo
L Cordless Wheel MouseBT-s MX Revomat melohelyen felejtettem, igy azt most nem szamoltam, anyamnal hagyott MX500-at sem.
-
nyunyu
félisten
Az ELTE-s létesítményből kihozzátok, h a BME közelében
Terkepen az IQ epuletek koze van rajzolva, azokhoz nem sok koze van az ELTEnek
Mondjuk ez tenyleg pontatlan:
(a Lágymányosi híd budai hídfôjénél, a BME Informatikai karának szomszédságában)BME-n Villamosmernoki es Informatikai Kar van.
-
csimpok
aktív tag
Uhh nekem a végén esett le hogy az egér az számítógépes egér
Mondom egérszépségverseny, wtf??
-
sata1500
csendes tag
Az ELTE-s létesítményből kihozzátok, h a BME közelében. Gratu sok lóvét kaphattok onnan
-
Köszönjük szépen,hogy tájékoztatót kiírtatok!Ott is leszek!
-
Nekem a hűtőben van a HP, jóféle.
-
utax
aktív tag
Akkor menjetek hétvégén a Hungaroringre, ott van a HP kamionja.
-
.mf
veterán
válasz
yakuza.tora #9 üzenetére
Úgy tudtam, hogy a patkány- és rágcsálóírtó nem levegőben szokott lenni... macskák sem repülnek... esetleg sólyom?
-
banhammer
veterán
Milyen egeret kell vinni?
Vezetékes vagy vezeték nélkülit? -
yakuza.tora
addikt
Ez az egeres dolog több, mint talányos....
-
Silverss
aktív tag
Nem tudom, hogy el tudok-e menni. Jó lenne. Vinném az egeremet is.
Hogy férnek el az emberek egy ekkora helyen? -
.mf
veterán
Látom a múltkori Innováció 2011 témában érkezett kéréseknek máris lett foganatja, köszi Daywalker!
Remélem továbbra is lesznek ilyen rövid "Programajánló" bejelentések.
Menni viszont sajnos erre sem tudok
hétfőn egy rendszerleállás miatt keddig dolgozni fogok... nem értem, hogy miért nem szervezik ezeket péntek-szombatra. Bár az is lehet, hogy az időpont alapján nem a dolgozó emberek a célcsoport
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ashes of Creation (MMO)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest