Hirdetés
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Új driver 391.01
-
janos666
nagyúr
Mi az egyszerűbb, minden frissítés előtt CTRL-t préselve egérrel végigpontozni a kép alapján, vagy nyomni egy enter-t egy copy-paste mappába dobott bat file-on?

(#25) b. - Én jobb szeretem nem telepíteni, ami nekem úgysem kell, de úgy értettem a jobbat, hogy annak jók a hírek, aki nem kap automata értesítést. -> Mondjuk ez a funkció épp hasznos lenne, de nem annyira, hogy folyton ott fusson az egész Experience (ami egyébként egész jó cucc úgy nagy általánosságban, csak mégis feleslegnek érzem 24/7 nyitva tartani, főleg hogy személy szerint a játékokat is más alapján szeretem belőni, néha akár az nVidia ez irányú cikkei alapján).
-
janos666
nagyúr
Annak jó, aki úgy telepíti a csomagot, hogy kibontja, aztán törli a mappák durván 2/3-át (például egy ilyen script-el).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Weareus
addikt
Félig itt off, de talán valaki talán tud segíteni:
Mikor jön az Geforce "gaming" széria?
(Már a 1080 és társai utódaira gondolok...) -
Archttila
veterán
Nah felraktam... Én úgy vetem észre, hogy picit lassabban települt a megszokottnál, de lehet csak beképzeltem

-
"3DMark program teljesítménye is visszaáll a normális szintre."
Kedves. Na, nem mintha csak azzal lett volna baj.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Archttila
üzenetére
Kínlódik sokszor amikor többször akarom megnyitni, vagy olyan is van hogy egyszerűen újra kell indítani mert csak forog a kis ikon a jobb felső sarokban a kép meg elhalványul. Tudom vannak más böngészők is, de a szöveg egyiknél sem olvasható olyan jól mint a Firefoxnál.
-
kolopele
nagyúr
Mintha gördülékenyebb lenne minden az új driverrel, kivéve a Firefoxot ami a saját frissítéseivel egyre sz@rabb lesz

-
ZnVjaw0K
tag
Á, nem is frissítem...
Hashpower-t nem növeltek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Blazs120gl
üzenetére
Továbbra sem értem mi a problémád.
-
TTomax
félisten
Na ezt már nevezem,innen tudom meg hogy van friss nV driver.Csak így tovább!

Új hozzászólás Aktív témák
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Napelem
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Asus ZenBook UX431FL - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)