Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
válasz
Geri9159 #134 üzenetére
Meg ez a fejlesztés is , olyan dolog kb. h azért amd-t ja van 2-3 évig 1 géped , akkor azon vagy abba mit fejlesztesz ? ha van pénzed újat veszel nem ? ha nincs , akkor meg vár az ember ...
Most mivan azzal kell foglalkozni ... és használni a gépet , amit megvett az ember ...
Nagyon rég az Intel van az élen , és szerintem ott is marad !
Főleg az ilyen "olcsóbb" i5 szintű processzor kínálattal .Gyuri27 : Az árak nem ugyan azok ... nem m1 szerintem hogy 10-20-30 ezerrel fizetsz valamiért többet ami jobb , vagy 12-20 millióval ...
-
Lacc88
senior tag
válasz
Geri9159 #128 üzenetére
Aham értem , csak erre voltam kíváncsi ... mert van aki azt mondja , hogy DRÁGA az i5
Telefunen : Nekem AMD 955 X4 volt , és eladtam ... mert amikor nézegettem a teszteket , akkor szinte mindenbe jobb volt az i7-920 alapórajelen ... aztán 1 kicsit elegem lett , nehéz volt elfogadni , mert ez előtti gépem is AMD volt , így szerintem az Intel saját magával versenyzik .
Nem vagyok Inteles , csak amikor van 2 cég és az egyik 1.5éves vagy még több lemaradással van a másik mögött , akkor az szerintem nem verseny.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest