Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy20
tag
tapasztalat: én is ezzel a céllal vettem X2 550-et, és jó is lett, de kb semmire nem használom ki a plusz 2 magot, szóval alapon megy, amit játékot néztem minden ment rajta, az "átlag" progik úgyszintén.
Amúgy az enyém január első felében készült porc, de gond nélkül viszi, szerintem az AMD nem nagyon akarja ezt a "plusz motiváló tényezőt" az AMD cpu megvételére eldobni.

-
lsc
nagyúr
Itt az apróban egy kis felárért vehetsz tesztelt procit.
Más : Egyébként a ha az itteni végszó rendben van akkor ide [link] mit kellett volna írni ? A magfeloldás meg már nem egy embernél rendesen működik, olyan áron meg verhetetlenek a B5x procik. Fogyasztásuk netezésnél és hasonló dolgoknál nem különbözik az X2-től ha meg kell a teljesítmény akkor ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest