- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

echterion nagyúr válasz  Scholes9

üzenetére Scholes9

üzenetéreÚgy tűnik, mégis kell. Viszont úgy látom, itt is kezd kialakulni egy jó kis Intel kontra AMD csihipuhi. Nem vagyok részrehajló, de az Intel oldalán még nam nagyon hallottam olyan észérvet, ami miatt megérné a felárat. Persze, mindkét választás esetén kompromisszumokat kell kötni, attól függően, hogy mire veszi az ember. Ha egész nap konvertálgat, meg videót vág, és ebből még pénzt is lát, akkor vegyen egy quad-ot és tuningolja agyig, jó kis felárral. Ha átlag magyarról van szó, akkor eszébe sem jut ez a megoldás. Egyébként a platformok közti váltás sem olyan vészes, márha ddr2-n maradunk. Én rendszeresen cserélgetem a konfigjaimat, mert ez a gyengém.  Szeretem kipróbálni a hardvereket. Ha ez ráfizetésés lenne, nem csinálnám, elhihetitek. Viszont nem is új, hanem leginkább garanciás, de használt cuccokat veszek, mert úgyse tartanak ki nálam sokáig. A legutóbbi FX-5000 eddig a rekorder a maga fél évével. A mostani, e1400-at is csak egy teszt kedvéért vettem, már megvan az utódja. Szeretem kipróbálni a hardvereket. Ha ez ráfizetésés lenne, nem csinálnám, elhihetitek. Viszont nem is új, hanem leginkább garanciás, de használt cuccokat veszek, mert úgyse tartanak ki nálam sokáig. A legutóbbi FX-5000 eddig a rekorder a maga fél évével. A mostani, e1400-at is csak egy teszt kedvéért vettem, már megvan az utódja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szeretem kipróbálni a hardvereket. Ha ez ráfizetésés lenne, nem csinálnám, elhihetitek. Viszont nem is új, hanem leginkább garanciás, de használt cuccokat veszek, mert úgyse tartanak ki nálam sokáig. A legutóbbi FX-5000 eddig a rekorder a maga fél évével. A mostani, e1400-at is csak egy teszt kedvéért vettem, már megvan az utódja.
 Szeretem kipróbálni a hardvereket. Ha ez ráfizetésés lenne, nem csinálnám, elhihetitek. Viszont nem is új, hanem leginkább garanciás, de használt cuccokat veszek, mert úgyse tartanak ki nálam sokáig. A legutóbbi FX-5000 eddig a rekorder a maga fél évével. A mostani, e1400-at is csak egy teszt kedvéért vettem, már megvan az utódja. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)