Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Úgy hallottam, hogy elvileg az adott gépbe épített alkatrészek (tranzisztorok meg ilyenek tudod amihez én nem értek) ki vannak tesztelve arra, hogy kb hány üzemórát bírjanak, olyan anyagokból állnak amik elöregednek. Úgy gondolom az ilyen nem lehetetlen. Kb mint egy LED izzó amire rá van írva, hogy max 20.000 fel-le kapcsolás vagy 20.000 üzemóra.
Azt hogy tudja megmondani ilyen "pontosan" hogy a LED kb ennyit fog bírni? Hát mert ki lett tesztelve gondolom én.
Van több videó is a neten arról, hogy bizonyos nyomtatókba csak bizonyos chip-ek halnak be egy idő után és miután kicserélik őket mennek tovább. Milyen érdekes mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest