Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
"A melóhelyen már 2 zsír új gépet újra kellett raknom, amiken jogtiszta Win7 volt, mert indítás közben kék halált dobott, és utána többet el se indult.
Mindezt úgy, hogy fel lett telepítve, és senki nem használja.
Az apróbb gondok meg mindennaposak"ilyenkor mindig csodálkozok, én 8 hónap után azért kellett újra raknom, mivel HDD-t SSD-re cseréltem. Különben nem kellett volna. Win7 ki se tudtam nyírni, alapplapcsere,más chipset,és gyártó, de normál módban elindult a win7. Kékhalált nálam a vram hibás vga okozott előszeretettel, mióta ki lett dobva nem is találkoztam a kékképernyővel.
Mindig csodálkozok, hogy hal másoknak csakúgy a win7Ubunta nálam csak a szívást jelentette! Kicsit utánanéztem,mikor is volt fent, Ubunta 9.04 akkor jött ki ez a változat, és frissített is a korábbi verzióról, ami a partición csücsült.
Akkori próba semmilyen szinten nem győzött meg, hogy ez használható vmire, új HDD-vel ment a felejtésben.
nemsokára kijött a win7,ami nekem a tökéletes lett, jóideig tuti maradXp az sokkal kényesebb volt, tényleg képes volt ugy meghalni, hogy semmi ok nem volt. win7 két éve van, minden bekapcs-kikapcs, mindenfélét telepítek rá de csak kétszer volt rendszer ujratelepítés, de mindig hardveres változtatás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest