Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
"A melóhelyen már 2 zsír új gépet újra kellett raknom, amiken jogtiszta Win7 volt, mert indítás közben kék halált dobott, és utána többet el se indult.
Mindezt úgy, hogy fel lett telepítve, és senki nem használja.
Az apróbb gondok meg mindennaposak"ilyenkor mindig csodálkozok, én 8 hónap után azért kellett újra raknom, mivel HDD-t SSD-re cseréltem. Különben nem kellett volna. Win7 ki se tudtam nyírni, alapplapcsere,más chipset,és gyártó, de normál módban elindult a win7. Kékhalált nálam a vram hibás vga okozott előszeretettel, mióta ki lett dobva nem is találkoztam a kékképernyővel.
Mindig csodálkozok, hogy hal másoknak csakúgy a win7Ubunta nálam csak a szívást jelentette! Kicsit utánanéztem,mikor is volt fent, Ubunta 9.04 akkor jött ki ez a változat, és frissített is a korábbi verzióról, ami a partición csücsült.
Akkori próba semmilyen szinten nem győzött meg, hogy ez használható vmire, új HDD-vel ment a felejtésben.
nemsokára kijött a win7,ami nekem a tökéletes lett, jóideig tuti maradXp az sokkal kényesebb volt, tényleg képes volt ugy meghalni, hogy semmi ok nem volt. win7 két éve van, minden bekapcs-kikapcs, mindenfélét telepítek rá de csak kétszer volt rendszer ujratelepítés, de mindig hardveres változtatás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Borderlands 4
- Wise (ex-TransferWise)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest