- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AI a játékokban és azon túl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
pffffffffffffff
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
veterán
Ha a minősége és a hangja olyan amilyet elvárunk tölük,akkor az ára is olyan lesz.
Gondolom 100 ezer forintos határt inkább felülröl súrolja majdduree54
-
Archer
őstag
Most már ez lesz a mérce? Lassan már egy Ferrari sem Ferrari ilyen almás dokkolós marhaság nélkül? Mintha nem tudom milyen prémium hangminőség lenne egy ilyen almás ketyerének amihez több 100k-s hangcucc kell. De biztos van rá igény különben nem készülnének ilyen eszközök.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
hakosh
tag
Örülök, hogy van rajta iPod dokkoló, mert egyébként nem vettem volna meg .
-
titán
Amúgy biztos nem szól rosszul a cucc (ha nem ipodról, hanem rendes forrásról van meghajtva), de a nem szól rosszul relatív. Nyilván nem éri el egy 400k-s gelenec monitor hangminőségét (és még csak meg sem közelíti). A hangminőséget két dolog csorbítja: a designra költött költségek, és a designból fakadó hangreprodukciós nehézségek.
Ha valakinek 400k-ért a lehető legjobb hangminőség kell, akkor az nem ezt fogja választani. Ha valakinek 400k-ért egy designos apple dokkoló kell, ami még szól is valahogy, annak lehet ez alternatíva.
Amúgy péniszhosszabbítóként sem utolsó, mennyivel egyszerűbb ezt mutogatni a csajnak, mint a 400k-s hifi rendszer paramétereit magyarázni.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
törölt tag
Fürdőbe tényleg jó lenne. Van rajta két integrált köntöstartó és még az iPodról is lejátsza a zenét.
Viccet félretéve, le sem tagadhatná, hogy B&O. Jó ez így ahogy van, a megcélzott szegmens úgysem azon fog rugózni, hogy drááágaaa, meg hogy szaaar.
-
törölt tag
Akkor a jelek szerint csak én tartom a B&O-t egy hangminőség terén hulladék cégnek?
-
törölt tag
Akkor a jelek szerint csak én tartom a B&O-t egy hangminőség terén hulladék cégnek?
-
Dassler
őstag
Hát nekem az ipod saját kompozit kábele teljesen megfelel, hogy rákössem az erősítőmre, pár ezer forint és kompatibilis az összes erősítővel A polk A7-esek meg elég jól szólnak.
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Ijk
nagyúr
Vicces, hogy az ipod/iphone fos DAC-ja alá egymás után készülnek a "prémium" kategóriás hangkeltők. Persze nyilvánvaló parasztvakítás az egész, de majd jól mutat néhány amerikai film sznob szereplőjének otthonában, ill. irodájában.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Sanyix
őstag
az a 2 tortaalátét mire jó? Ne röhögtessenek már hogy ez hangot ad ki... ha meg kiad az is hasonulhat az ipod hang"minőségéhez"
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sicilian
addikt
Pont passzol az ikea-s berendezésekhez
[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
Djuree
félisten
mivel ez is az epöl-ös hypeszarrasejóságok sorába tartozik, biztos lesz vagy 100.000ft....amit a sok idióta epöl buzi meg is fog venni
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Siera
senior tag
Szerintem a vékonysága miatt nem lesznek olyan teltek a hangok.Bár ettől függetlenül tetszik.Kíváncsi vagyok,hogy akksi lesz-e benne.
Az ára meg tuti horror lesz.A zeppelines Ipod Dokkoló is valami 300ezer forintba kerül.Vicc az egész.
Én továbbra is a Logitech Pure-Fi Anywheremre esküszök. Nem túl dizájnos darab,de maximálisan meg vagyok elégedve vele! -
Probber
őstag
Vissza a jövőbe légdeszka, még a 300SL is illik a háttérbe.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Jhonny06
veterán
Brutális. Gondolkodtam már valami hasonlón, de biztos, hogy horror ára lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AI a játékokban és azon túl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...