- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
pffffffffffffff
-
Ha a minősége és a hangja olyan amilyet elvárunk tölük,akkor az ára is olyan lesz.
Gondolom 100 ezer forintos határt inkább felülröl súrolja majd -
Archer
őstag
Most már ez lesz a mérce? Lassan már egy Ferrari sem Ferrari ilyen almás dokkolós marhaság nélkül? Mintha nem tudom milyen prémium hangminőség lenne egy ilyen almás ketyerének amihez több 100k-s hangcucc kell. De biztos van rá igény különben nem készülnének ilyen eszközök.
-
hakosh
tag
Örülök, hogy van rajta iPod dokkoló, mert egyébként nem vettem volna meg .
-
Amúgy biztos nem szól rosszul a cucc (ha nem ipodról, hanem rendes forrásról van meghajtva), de a nem szól rosszul relatív. Nyilván nem éri el egy 400k-s gelenec monitor hangminőségét (és még csak meg sem közelíti). A hangminőséget két dolog csorbítja: a designra költött költségek, és a designból fakadó hangreprodukciós nehézségek.
Ha valakinek 400k-ért a lehető legjobb hangminőség kell, akkor az nem ezt fogja választani. Ha valakinek 400k-ért egy designos apple dokkoló kell, ami még szól is valahogy, annak lehet ez alternatíva.
Amúgy péniszhosszabbítóként sem utolsó, mennyivel egyszerűbb ezt mutogatni a csajnak, mint a 400k-s hifi rendszer paramétereit magyarázni.
-
törölt tag
Fürdőbe tényleg jó lenne. Van rajta két integrált köntöstartó és még az iPodról is lejátsza a zenét.
Viccet félretéve, le sem tagadhatná, hogy B&O. Jó ez így ahogy van, a megcélzott szegmens úgysem azon fog rugózni, hogy drááágaaa, meg hogy szaaar.
-
törölt tag
Akkor a jelek szerint csak én tartom a B&O-t egy hangminőség terén hulladék cégnek?
-
törölt tag
Akkor a jelek szerint csak én tartom a B&O-t egy hangminőség terén hulladék cégnek?
-
Dassler
őstag
Hát nekem az ipod saját kompozit kábele teljesen megfelel, hogy rákössem az erősítőmre, pár ezer forint és kompatibilis az összes erősítővel
A polk A7-esek meg elég jól szólnak.
-
Ijk
nagyúr
Vicces, hogy az ipod/iphone fos DAC-ja alá egymás után készülnek a "prémium" kategóriás hangkeltők. Persze nyilvánvaló parasztvakítás az egész, de majd jól mutat néhány amerikai film sznob szereplőjének otthonában, ill. irodájában.
-
Sanyix
őstag
az a 2 tortaalátét mire jó? Ne röhögtessenek már hogy ez hangot ad ki... ha meg kiad az is hasonulhat az ipod hang"minőségéhez"
-
Sicilian
addikt
Pont passzol az ikea-s berendezésekhez
-
Djuree
félisten
mivel ez is az epöl-ös hypeszarrasejóságok sorába tartozik, biztos lesz vagy 100.000ft....amit a sok idióta epöl buzi meg is fog venni
-
Siera
senior tag
Szerintem a vékonysága miatt nem lesznek olyan teltek a hangok.Bár ettől függetlenül tetszik.Kíváncsi vagyok,hogy akksi lesz-e benne.
Az ára meg tuti horror lesz.A zeppelines Ipod Dokkoló is valami 300ezer forintba kerül.Vicc az egész.
Én továbbra is a Logitech Pure-Fi Anywheremre esküszök. Nem túl dizájnos darab,de maximálisan meg vagyok elégedve vele! -
Probber
őstag
Vissza a jövőbe légdeszka, még a 300SL is illik a háttérbe.
-
Jhonny06
veterán
Brutális. Gondolkodtam már valami hasonlón, de biztos, hogy horror ára lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A következő hónaptól megvásárolható a falra szerelhető, különleges dizájnnal rendelkező BeoSound 8.
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest