Prémium kategóriás iPod dokkolós hangrendszer a Bang & Olufsentől

Az iPod dokkolós hangfalak, hangrendszerek szegmensében időről-időre felbukkan egy-két ütősebb darab. Túlzás nélkül állítható, hogy a BeoSound 8-ra már pusztán a gyártó személye miatt érdemes oda figyelni, hiszen a Bang & Olufsen háza táján kínosan ügyelnek arra, hogy ne adjanak ki rossz minőségű terméket.

Hirdetés

A különleges kialakítású megoldás tervezése során arra is odafigyeltek, hogy kellően vékony legyen, így a falra is felakasztható. A vállalat a terméket nem csak a nagyszobába, hanem a konyhába, a fürdőszobába és a hálószobába is meleg szívvel ajánlja. Az integrált dokkolónak köszönhetően a különféle Apple által gyártott termékeken található zeneszámok gyorsan és egyszerűen lejátszhatóak. Természetesen más eszközök, PMP-k vagy külső adattárolók is szóba jöhetnek az USB portnak és az AUX bemenetnek köszönhetően.

Bang&Olufsen BeoSound 8
Bang&Olufsen BeoSound 8

Mindez remekül hangzik, de jó kérdés, milyen is a hangminőség. Az várható volt, hogy a vállalat az egekbe dicséri majd a terméket, de a Bang & Olufsen esetében talán lehet, hogy van is valami a kristálytiszta és telt hangokban. A BeoSound 8 a következő hónaptól vásárolható majd meg, remélhetőleg Magyarországon is. Az árazásról egyelőre nem szolgált hivatalos információkkal a cég.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés