- CPU léghűtés kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Én a 2.-at kedveltem, jópofa trash, és hasonlít a RE 2-höz a városi helyszín kibontása miatt. A 3., az a Mad Maxbe oltott sem rossz szerintem, bár a vége kissé kaotikus és a sivatag tematika elég nagy ostobaság volt. Azt amúgy elég nagy név, a Hegylakó rendezője csinálta.
-
Silenzio
addikt
Nem akarok rosszmájú lenni, de a faszi filmjei imdb 1.9-től 5.6-ig terjednek. Szinte teljesen kizárt, hogy ez jól süljön el. Paul W. S. Andersonnak legalább van jó filmje. (Nem, nem a Resident Evil az.)
Oké, hogy a RE trash, mindig is az volt, de legalább egy Rodriguez-t vagy egy James Gunnt, Edgar Wrightot, David Gordon Greent, esetleg egy nyomorult Eli Rothot fűztek volna be. De ezt a gyökeret...? Romerót meg elutasították. A Capcomban ülnek a legnagyobb idióták - az EA után.
#10Bennyboy:
Oszt' zombifilmet láttál-e már életedben? És esetleg jót?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest