- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Nem kötöszködésből de te valósziunűleg nem vetted meg a Vista-t így valószínű wartez-t próbáltál ki(?). Az warez Vista 3x indul újra tudm régen az volt a gépen ... Amikor megvettem OEM lemezen akkor nekem csak 1x indult újra amit ha megnéztel logilkus mert a telepítő ezeket végzi el:
1. kicsomagolja a lemezre ideiglenes könyvtárba a windows telepítőt
2. ha van netkapcsolat akkor frissítést
3. telepítés
4. frissítések (ha le tudta tölteni)
5. telepítés vége, ideiglenes fájlok törlése.A kicsomagolás után indul újra 1x és többet nem. Egyébként Vista-n könnyítettek a telepítésen nem telepítés közben kell beállítani a dolgokat hanem a végén egyszerer és kész. XP-n külön kellett így nem lehetett otthagyni a gépet, hogy telepítsen egymaga, mert ott várt a beállításra.
[{]Pukli[/b]-val egyetértek, egy windows-on szocializálódott akár nem átlag user sem tud kiigazodni, hogy számára melyik a legjobb Linux alternatíva, mert nem egységes. Nálam is felmerült, hogy melyiket próbáljam ki? Gondoltam Ubuntu. de melyiket? KDE, Gnome? Na itt a gond. sokan nem akarnak belemerülni, utánaérdeklődni fórumon, mert abból sem derülne ki, hogy melyik jobb nekem, mert mindnekinek más.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest