- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Úgy néz ki ma is szereztem 2 majdnem biztos embert. Még decemberben foglaljuk a helyeket szerintem. Muszáj! Ott! Lennünk!!! Életünk végéig felemlegetjük az ilyet, az élet rövid, úgyhogy megéri a pénzt. Szórakozni is kell az életben nem csak meló...
-
keIdor
titán
Voltam már párszor Benelux-ban, hát olyan 10-15 óra között, mert ugye forgalomtól meg átlagsebességtől függ az egész. Ez 2012-ben Belgiumban vagy Hollandiában lesz?
Végül is figyelj... tőlem is 3-4 ember lenne, lehet megérné összefogni és bérelni egy kisbuszt, egy ilyen 9-10 személyest, összedobni a pénzt rá+üzemanyag. Ha kell én levezetem egybe a távot, nem ez lenne az első ilyen utam.Lehet olcsóbb lenne, mint 2-3 kocsival elindulni.
Egybe 120k/fő egyébként a kaja+szállás+party heaven? Mert az egész korrekt, én ilyen 250k/fő-re tippeltem volna. Ó akkor ha már ott vagyunk, akkor aki még nem volt városnézést is kéne csinálni. Amszerdam, Brüsszel, Rotterdam stb. szép mind nagyon. Meg sütike is kéne. : P -
keIdor
titán
Erre akarok menni jövőre. Szóval ha nem is együtt, de találkozunk ezen szvsz. Nagyon tetszik és nagyon ráflasheltem már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged