- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
De mekkorák a lyukak? Szerintem nagyon kicsik.
Nagyobb a teli felület van a lyukak körül, mint a lyukak keresztmetszete, ha kb. arányosítani akarjuk légrések és a teli lap arányát a perforált felületen.
Igaz, nekiállnék egy tolómércével és kiszámolnám a lyukak keresztmetszetét, de ránézésre siralmas eredményt kapnánk.
A Cooler Master Q300L jut eszembe. Az a házikó elsőre jónak tűnik, de a tesztek után tudjuk, hogy mennyire rossz a szellőzése. Pedig azon viszont nagy lyukak vannak, csak nagyon ritkán.
Én ennél a háznál is hasonlónak látom a helyzetet.Nézd meg a mintát, ami ismétlődik. 4 "nagyobb lyuk" körül sok apró picike gombostűnyi lyukacska... szép-szép, de tuti megfő benne egy komolyabb gaming gép.
-
Aprósólyom
addikt
Engem az érdekelne, hogy szerinted ez a ház design megfelelő arra, hogy egy RTX3090 kártya és egy erőben hozzá illő proci hőjének elvezetéséhez képes elég légrést biztosítani?
Ránézésből, nagyon nem. Vagy nem biztos hogy zajkomfort szempontjából elégedett lenne a user. Ebbe a gépházba biztos nem építenék kb. 150W "össz TDP"-nél nagyon többet (CPU+GPU).
Én személy szerint fel is röhögtem az RTX kártya illusztrációtól... Ha csak nem egy szimpla 90W TDP-s RTX3050-t akartak ábrázolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged