Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• albiosz

őstag

válasz anjani182 #7 üzenetére

Muszáj ezt, bro? Végtelenül gusztustalan ez a más zsebében turkálás. Mai viszonyok között vicc áron hozza össze a házikót. Szerintem nem akar mindenki flancolni, bőven elfogadható a minőség.

- nincs RAL szalag (sem külső, sem belső) a nyílászárókon, vagy 9.000 Ft / 50 méter / oldal. meofus-nak?
    - az ablakpárkány lehetne legalább műkőből meofus-nak?
    - az ablakoknál nem látok kétszárnyút, valószínű nem gondoltátok át ha ki kell nyitni telibe ezeket a 120?-as ablakokat akkor az mivel jár, meg hát ez a sok egyforma "kocka" ablak szintén nem kelt egy modern hatást meofus-nak? klíma mellett max pucolásnál kell kinyitni telibe az ablakot. Az ablak az ilyen kocka szokott lenni, vagy nálatok háromszög formájú?
    - az ablakok is lehetnének színezettek, legalább kívül meofus-nak?
    - a csatorna nem színezett meofus-nak?
    - vakolható redőnytök merre leledzik?! :F meofus-nak?
    - elektromos redőnykiépítést megcsináltam volna meofus-nak? tipikus úri huncutság. Bőven jó a kézzel húzgálós. Ha egyáltalán szeretne redőnyt. Fasza függönyök vannak manapság
    - a csempéken is látszik hogy elég olcsóak, egyáltalán nem divat már ezek a föld színek, a mázas meg még kevésbé, de majd amikor rárohad a vízkő meglátod ízlések és pofonok megvan? Szerintem jól néz ki.
    - a csempe kiosztás érthetetlen néhol, ilyen kis darabokat nem szoktak rakni, értelmesen ki kellett volna mérni előtte! nagyobb probléma sose legyen
    - de ez még semmi, mert a csempe méreteket sem sikerült eltalálni, főleg a fürdőben 30-as padlólaphoz, 75-ös falicsempe?! rengeteg a padlón a fuga ez így csúnya..nem beszélve szintén a kiosztásról, ami förtelem nagyobb probléma sose legyen
    - a lámpák nagyon OBI-sok, a 2-vel előző házunkban volt ilyen 2004-ben ízlések és pofonok megvan? Világít oszt jóvan, legalább cserélhető fényforrásos, nem a manapság terjedő párevente kidobós nem cserélhető fényforrásos rettenet.
    - szaniterek dettó full OBI-s, leglegleg olcsóbb, nem igaz, hogy nem fér bele pl. egy beépített WC tartály meofus-nak? Aztán ha gebasz van, akkor lehet bontani.
    - az hogy nincs felcsempézve sehol a plafonig az mi már?! ebben lehet némi igazságod, fürdőben hasznos ha plafonig van, de tényleg nem divat már.
    - meglátásom szerint az összes ajtó alatt rosszul van burkolva, életembe nem láttam ilyet, ahol a küszöb nem egy síkban van az ajtótok belső oldalával nagyobb probléma sose legyen

plevips! Szerintem légy nagyon büszke. Főleg, hogy sok mindent saját munkával oldotok meg. Várom a következő részeket és hosszú, boldog éveket kívánok majd az új házban!

Új hozzászólás Aktív témák