Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
frankdelgado #95 üzenetére
Nem mondom, hogy felesleges, de nekem sosem volt gondom azzal, hogy nem cserélhető. Sőt, az xbox kontrolleremben is fix akku van, ott sem volt soha igényem a cseréberélésére.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #95 üzenetére
Nem kell cserélhetō,elég lenne egy 1800-2000mah-ás. Sokan kicserélik és simán hozza a 12+ órát (aki ennél többet ül elōtte az szerintem forduljon orvoshoz
). Egyébként nekem bōven megfelel a jelenlegi is,6-7 órát simán hoz (light-bar min., Auto kikapcs 10perc után) és játék után rest mode+usb töltés. Szerintem aki a fülest a kontrollerbe nyomja az drasztikusan meríti
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #93 üzenetére
Meg cserélhető akksi.
Vagy tul sokat kérek?
-
janeszgol
félisten
válasz
frankdelgado #91 üzenetére
Ilyen elegáns labdalecsapást ritkán látni. Grat.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #89 üzenetére
Ja ez Nacon, azt hittem Sony ez is. Szerintem simán bevállalhatnának egy ilyen kontrollert is azonos áron, lenne rá igény, én nem is egy nagy mérnöki munka.
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #86 üzenetére
Tudom, ott a nacon, meg egyebek
-
frankdelgado
őstag
válasz
macskabenzin #90 üzenetére
Akkor neked biztosan bejön... te kis huncut
-
macskabenzin
csendes újonc
válasz
frankdelgado #84 üzenetére
moncsi, vincsi, telcsi, szupcsi, konti.... de buzis
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #88 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #86 üzenetére
Ez igazi?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Mi történt veled te fiju?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Most is van asszimetrikus kontroller ps4-hez [link]
-
frankdelgado
őstag
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #81 üzenetére
Én még nem láttam olyan TV-s vagy konzolos applikációt(youtube, netflix, twitch, mixer, hbo go...), amit érdemes lett volna használni az androidos telefon + chromecast helyett.
Sok ismerősöm megköszönte már, hogy megmutattam nekik a chromecastot, mert nem ismerték. 15 ezer ft-ért pedig nem valami nagy tétel.
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #78 üzenetére
Ezen mi a nevetséges?
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #76 üzenetére
Persze, nem kérdés. Remélem anyagilag is minden oké lesz.
-
janeszgol
félisten
válasz
Carlos Padre #71 üzenetére
Rendben, kicsit bízom is ebben.
-
Polllen
nagyúr
válasz
hombre[EU] #68 üzenetére
Ha normális áron jönne, tuti behúznám. Ezzel már lehetne kényelmesen rallyzni...
-
ribizly
veterán
A Plex csak akkor opció, ha a szervered tudja dekódolni a rajta lévő összes formátumot. Azt sajnos nálam a NAS nem tudja (még), ezért volna jó egy olyan lejátszó, ami tud felolvasni fájlt valamilyen shared drive-ról. Na ezt nem lehet a PS4-ből kicsikarni. De nem akarok ezzel semmilyen thread-et itt dúzzasztani. Jól megvagyok a PS4-el, ez pedig inkább csak olyan plusz pont lenne nálam, ha ezt is tudná.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #68 üzenetére
Egyáltalán nem ismerem a VR piacot, mostanában láttam, hogy jön/jött ki újabb modell az Oculus-ból talán?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #66 üzenetére
A másik pedig az,hogy ezzel a 750-es PSVR2 csomaggal könnyen monopol közeli helyzetbe kerülhetnek a VR piacon. 2560x1440,120hz,220 field of view,eye tracking,wireless...AAA játékok launchra Ezek Vive Pro paraméterek,sōt
-
<Lacy85>
addikt
válasz
l.skywalker #61 üzenetére
Ezt nem tudtam. Akkor inkább a Box "butább", mint a PS4.
Mondjuk ez csak addig volt fontos, amíg Android TV volt itthon. Arra nincs HBO.
WebOS-re viszont van, szóval már simán TV-n futtatom.
Meg LG-hez a SmartShare is frankó, úgyhogy már a Plex is kukázva lett.
Konzolon tényleg már csak játszunk. -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #65 üzenetére
500-nál feljebb egyik cégnek sem kéne nagyon merészkednie, az szerintem még az az ár, ami teljesen megéri.
-
hombre[EU]
veterán
Tavaly decemberben volt egy leak,ami akkoriban no way kategória volt, de mára szerintem fifty-fifty. Ebbōl kiindulva PS5 $499,PSVR2 $250.
-
janeszgol
félisten
válasz
Carlos Padre #58 üzenetére
Idézek: "Az Xone kontrollere (igen, a hasas) szerintem kényelmesebb."
Csak egy kiemelést tettem pluszban. Átlagos kezem van, egy 5 colos telefon már nem egykezes nekem. Nem a tutit írtam le, hanem a véleményem. De ezt te is tudod, hiszen úgy is válaszoltál (szerintem meg nem).
Szóval a megint szóhasználatoddal mellé lőttél. Okos...
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre #62 üzenetére
De. Ha kilépünk az EU-ból
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #61 üzenetére
És nem is lesz, bibibiii :P :DD
-
gyuromoj
veterán
Még a végén day1 vásárlás lesz.
-
Carlos Padre
veterán
Kodi. Nem mintha jól működne, de lehet mondani, hogy van. Az meg, hogy kinek melyik kontroller kényelmes a kar kiosztáson kívül leginkább a kéz méretének függvénye. Egy lapátkezű embernek jobb az xboxé, kisebb kezűeknek kényelmesebb a ds4. Aztán majd jön megint egy okos, aki benyögi, hogy ez vagy az a legjobb kontroller, mert csak és mindenki más hülye.
-
ribizly
veterán
Pl a kodi player vagy bármi ami tudja mindazt.
De én alapvetően már kiépítettem itthonra a rendszert, csak sajnálatos, hogy szoftveresen nincs "engedélyezve" (nem érhető el rá néhány alkalmazás), ami kibővítené a lehetőségeket számomra.@(#56) RudY
Nálam a network share-ről való WD HD TV Live-al való lejátszást váltaná és ezzel csökkentené a használt eszközök számát. -
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #50 üzenetére
Óvó bácsi! Átjönnél egy másik totyikba is regulázni?
(#54) EclipseGT
Ilyesmikre gondolhat szerintem kb. HDMI FreeSync, VRR, Dolby Vision, Dolby Atmos (+for headpones) stb.
...és akkor itt érünk körbe a farokkergetéssel, hogy mindez minek annak, aki úgyse használja -
janeszgol
félisten
válasz
Carlos Padre #51 üzenetére
Ezt sose mondtam. Feletted kettővel van a példa, hogyan is kell válaszolni úgy, hogy az ne tűnjön kötekedésnek.
-
janeszgol
félisten
válasz
Carlos Padre #44 üzenetére
Óvoda 2.0?
-
hunluki
senior tag
válasz
Carlos Padre #44 üzenetére
Ez egyéni pref, én pl PC-n X360 vezetékes kontrollerrel játszok és a DS4 után megváltás.
Nem rossz a DS4 se, szó se róla, de személy szerint nekem jobban kézre áll a 360. One-ról nem tudok nyilatkozni, olyan még nem volt a kezeim között.
-
ribizly
veterán
válasz
hombre[EU] #38 üzenetére
Ott a gond az exkluzívokkal van, hiszen gyakorlatilag nincs. Egyébként lehetne létjogosultsága, hiszen lassan teljes értékű HTPC-vé válik az XBOX, míg ebben a Sony konzolja nem annyira jeleskedik.
-
janeszgol
félisten
Egy valamit tervezzenek át, a kontrollert. Az Xone kontrollere (igen, a hasas) szerintem kényelmesebb. Vagy legyen több féle kialakítású.
-
NandorHUN
addikt
válasz
hombre[EU] #36 üzenetére
Összes digitális termék egyre drágább.
Szóval én nem lepődnék meg a feláron. 500 dodo az valami nagyon basic csomag lesz akkor. Olyan háttértárral, hogy felejtős is lesz.Amúgy szerintem inkább kerüljön kicsit többe és legyen kevesebb kompromisszum, mint utána megint szórkozhatnak a fejlesztők, hogy mit butítsanak a játékokon.
-
janeszgol
félisten
Mivel lesz BC, így nem fogok használtan PS4et venni vagy bérelni, hanem megveszem azt a pár játékot majd, amit kinéztem és a kövi genből PSt veszek.
-
eeXaa
addikt
...én nem vennék mérget arra amit mond. Először is ez nem hivatalos bejelentés, másrészt nagyon valószínű hogy ő már rég befejezte a munkáját a konzolon. Kizártnak tartom hogy a sony rábízna ilyen mértékű bejelentést. Akkor hiszem mindezt, főként a release date-et ha a sony csinál egy hivatalos leleplezést...... addig ez is csak pletyka....
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #27 üzenetére
HZD, GOW new game+ warm welcome
-
NandorHUN
addikt
válasz
hombre[EU] #1 üzenetére
Manapság mikor az emberek 1000$ vesznek telefont meg GPU-t nem reális az $500.
Szerintem legalább ilyen $799 lesz.
-
NandorHUN
addikt
Alíg várom, hogy azt a 10 játékot ami kijött ebben a gen-ben rebootolják.
(Aztán persze jöhetnek a korábbi játékok rebootjai is). -
hhenry
őstag
válasz
Hát elég fasza lenne
-
<Lacy85>
addikt
válasz
X360-XOne, meg PS3-PS4 esetén azért is macerásabb, mert teljesen más a két generáció felépítése is. Most viszont az infók alapján kb. mintha PC-ben cserélnél procit, meg VGA-t.
A felépítés valószínűleg marad, csak mindenből jóval erősebb lesz.Kb. mintha most vennénk alapul a Slim-et, meg a Pro-t. Fut mindegyiken minden, csak az egyik sokkal erősebb.
-
l.skywalker
titán
Kérdés, hogy milyem megoldást választanak. Az Xbox360-XboxOne esetében pl. nem minden cím került be azonnal, hanem a futtatási környezetet kellett játékról játékra átalakítani. Ha itt esetleg olyan megoldásról lenne szó ami instant hozzáférést ad a PS4-es játékokhoz, az nagyon nagy dolog lenne.
-
<Lacy85>
addikt
Támogatja a PS4 címeket? Király.
Akkor a megvett játékaim ~felét majd PS5-ön végig játszom.
Leárazásokkor soha nem bírok magammal, aztán itt van vagy 40 játék, amikbe még bele sem szagoltam. -
Polllen
nagyúr
válasz
rottenbull #10 üzenetére
Dehogy alkalmi fillér. Azért elég nehezen lenne védhető, hogy miért kell mindent újra megvenni a ps5-re, illetve a meglévő tábor egy jelentős részének nem lesz kérdés, hogy maradjon-e itt. Az eddigi kedvencei ugyanúgy fognak futni.
tuki2200
1-2 játék bill+egér támogatása már most is megvan, a natív 1080p@60hz az ami kicsit problémás, de igen, jó lenne ide eljutni 2020 derekára.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
WhiteWalker #20 üzenetére
Az sajnos szerintem megint a “jóvanazúgy” kategória lesz, de ne legyen igazam.
-
Scholes9
nagyúr
Remélem nem jön 2021 előtt...addigra legalább a TV árak is lejjebb mennek.
-
WhiteWalker
nagyúr
Oszt normális hűtés van e?
Vagy megint helikoptereset játszol $ony?
-
hhenry
őstag
VR támogatásnak nagyon örülök
-
ribizly
veterán
Nekem legyen natív 1080p@60fps és már lesz egy biztos vásárlójuk.
Ha még e mellé befigyel esetleg 1-2 game-hez natív billentyű, egér támogatás, neadja ég Freesync akkor ... akkor nem is írom le mit fogok tenni. -
.LnB
titán
Nagy csóka ez a Ray Tracey(ing)! Mostanában minden róla szól, nagy fanja vagyok, csak miatta fogok PSötöt venni!
-
nincsnév007
addikt
tetszik, és remélem maradnak a magyar feliratnál is.
-
Darkslayer95
csendes tag
Egész jól hangzanak az ezek és külön plusz pont hogy a jelenlegi PSVR-al is kompatibilis lesz nem kell plusz pénzt költeni egy újra viszont az ára lesz a kérdéses
-
hombre[EU]
veterán
válasz
rottenbull #10 üzenetére
Biztosan nem másfél évvel a konzol megjelenése elōtt
nem is beszélt Cerny a BC-rōl, csak a Spider Man-el demózta az SSD képességeit. Csúcsjátékok pedig: when it's ready
-
l.skywalker
titán
Ray tracing és hybrid SSD welcome.
-
Def26
félisten
akkor hivatalosan is támogatni fogja az összes ps4 címet. Ez azért elég jó dolog.
Abból a szempontból is észnél vannak, hogy nem készítenek ilyen 5 dollárral olcsóbb optikai meghajtó nélküli gépet. Ez szimpi.
-
rottenbull
őstag
Arrol mikor lesz majd szo, hogy milyen es mennyi, csucsminosegu uj IP illetve top ex folytatas jon az elso evre?
Mert ha megint 2-2 es fel evet kell varni, hogy beinduljanak a dolgok az gaz lesz nagyon. A BC az alkalmi filler, nem tul jo jel, hogy mar bedobjak. -
Cythyel
senior tag
-
hitchins
őstag
Es johetnek a 8k-ra upgradelt remastered jatekok.
Last of us re-remastered... :) -
Cythyel
senior tag
pár nappal korábbi cikk... van pár extra részlet is, de hogy most mennyire igazak...
-
Viper26
nagyúr
Várom én is, ez váltja majd a Slim-et, végre meglátom mi az a 4K gaming.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #1 üzenetére
Kíváncsi vagyok 500 USD lesz-e a max?
-
hombre[EU]
veterán
Lemezes játékok,BC, kevesebb töltési idō, kiváló cpu, már csak egy korrekt árat ($499-ig) kérünk
remélem senki sem akar itt lovagolni a 8K-ntámogatja és kész, úgysem lesz olyan TV közülünk senkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest