Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
A hátterek nagyon ott vannak
-
james001
veterán
Crash és Spyro...? Ezek hol vannak?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Beri78
őstag
ez vicces lesz
[ Szerkesztve ]
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Mister_X
nagyúr
"A PlayStation All-Stars Battle Royale egy a Sony konzoljain megismert karakterek összecsapása lesz"
Khm... Raiden ugye benne volt a Metal Gear Solid 2: Sons of Libertyben, ami megjelent Xboxra is és PC-re is, Big Daddy tipikus Bioshock karakter ami ugye multiplatform, ha kukacoskodni akarok akkor Dante benne van a Devil May Cry IV-ben is, ami szintén multipatform.
Eddig öhm, mennyi karakter is lesz? 18-19? Édeskevés... Azért majd kíváncsi leszek Sackboy harcistílusára
Snake is jöhetne, Super Smash Bros. Brawlban úgy is benne van, DMC-kből is lehetne hozni még valakit (Nero?), fogadni kellene minél több vendégszereplőt is. Namco, Bandai, esetleg Marvel, Capcom karakterek, több Tekken, plusz Street Fighter, kell rengeteg karakter.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Angel1981
veterán
Jópofa koncepció!
-
wikings2
őstag
Az poénos hogy közel 5-6 éve játszottam spanokkal flash alapú böngészős játékokat ilyen beállítottsággal. Lehet nem ennyire összeszedettek, de most ebben mi a poén? :\
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Metal Gear sorozatból ismert Raiden is helyet kap a Playstation All-Stars Battle Royale című játékban.
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Xbox series kontrollerek!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest