Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#54072192 #103 üzenetére
A #29-re adott #30-as válaszod egyértelműen úgy próbál beállítani, hogy az általam felvázolt probléma már rég megoldott, nem létezik, csak én vagyok helikopter.
Aztán egy másik reakciómra jött ez: "Érdekes módon sosem tart sokáig nálam a frissítés". Ebben is érezni némi szarkazmust... A többi hsz-edre is ugyanígy ez mondható el, meg egyéb topikokban is láttam már hasonló hangvételű kommentedet, amikor valaki valami negatívat mert írni a winről.
A megjegyzéseimet meg kezeld helyén. Ha nem igaz, akkor csak engedd el, viszont már kétszer is felemlegetted, tehát betalált. A fanboyozás meg nem én voltam.
Hinni meg nem akartam semmit, ez látszik a te írásképedből. A félreértések elkerülése végett próbáld magad egyértelműen kifejezni.Illetve még egy mondat:
""Sőt, telepítésnél kellene kérdezni, hogy ez-azt szeretnéd-e feltelepíteni."
Ez marha jó ötlet, mert ugye ez egy Linux disztró, amit csak azok telepítenek, akik értenek is hozzá. Fel kellene fogni, hogy a Windows olyanoknak is készül, akik abszolút nem értenek a géphez."
Szerintem nem kell hozzáértőnek lenni, hogy pl. egy candy crush sagát, vagy a ms által dollármillárdokból tönkretett skype-ot feltelepítsen-e az ember, vagy sem. Ilyenekre gondoltam, a sok bloatware softwarre. De lehetne egy expert telepítő is akár, nem nehéz összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Komoly követelményekre persze nem kell számítani, egyszerűen csak tárhelyből kell több.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest