Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem a VGA-ból lóg, hanem fentről jön. Illetve nem is USB kábel - azt azért felismerem.
De ha 5 perces meló, akkor miért nem csinálták meg?!
Nem kevés pénzt hagytam náluk. Sajnos nem értek hozzá, de látszik az egészen, h nincs rendesen összerakva. Már amikor cipeltem fel a lakásomba hallottam, h "zörög" benne valami. Mint utólag kiderült a rögzítetlen VGA volt az. Majdnem egy centis "kilengése" van így.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest