Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
válasz
donjohnson #104 üzenetére
köszi
-
default.
őstag
sziasztok, hátha tud valaki segíteni..
van egy torrentem, ami lejött, seedben van, ennek ellenére van benne 2 fájl, ami nem befejezett (.!ut)
ez hogyan lehetséges ?
köszi!
-
Jarod1
veterán
nem tudja valaki mi van a beload al?
-
ledgeri
nagyúr
Az iTunes Match szolgáltatást úgy nyújtjuk "AHOGY VAN" és az tartalmazhat hibákat és pontatlanságokat, amelyek hibákhoz, meghibásodáshoz vagy adat és/vagy információ vesztéshez vagy sérüléshez vezethetnek, amely érintheti a hozzákapcsolt számítógépén vagy eszközén és perifériáján (ideértve, de nem kizárólag a szervereket és egyéb számítógépeket is) található zenét, lejátszási listát és lejátszási előzményeket is. Az iTunes Match használatának megkezdése előtt célszerű Önnek egy biztonsági mentést készítenie a számítógépén vagy eszközén és bármely perifériáján található adatokról és információkról. Ön kifejezetten elismeri és elfogadja azt, hogy az iTunes Match minden használata az Ön kizárólagos felelőssége, illetve kockázatára történik. A jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben az iTunes nem felelős az iTunes Match Ön általi használatáért, ideértve azt is, ha nem fér hozzá a párosított vagy feltöltött tartalmához.
Szóval törli a meglévőket?
(#92) Plebi te használtad már?
-
ledgeri
nagyúr
Itt is egy kis infó, Match néven bekezdések
Ebben az áll, hogy ez lényegében olyan felhő szolgáltatás, ami megnézi, hogy mid van, majd kikeresi a store-ból, elmenti hozzád 8felhő), amit utána "visszamnthetsz" magadhoz..)
-
ledgeri
nagyúr
DRM FREE 256 kb/sec AAC
Csak az a szívás, ha 320-as Mp3 at hoz le, azt nem írja, hogy mi lesz a meglévőekkel...
(menete: elemez, felhőbe másol, letöltheted, másolhatod...) -
Plebi
senior tag
Igen mint üzletpolitika jó, létezik jelenleg, de itt most a torrentezés kifehérítésének lehetőségeiről van szó, ezért átvehető a torrent oldalak számára is, nem kell ennyire ellenük lenni, ki lehetne őket fehéríteni és a többi is él mellettük, lenne verseny, árak talán jobbak lennének, lenne egy x összeg amit tartalmak után be kell fizetni az oldalaknak az erre kitalált szervek részére. Wareznak csókolom, vagy nagyon minimális lenne, a készítő pénzt lát, letöltés nem lenne akadály, mert gyors lenne. (torrent)
Hány országban terveznek internet adót, amivel kvázi kiszürkítés történik, minden internet előfizetőnek fizetnie kellene x Ft-ot és abban már benne lenne a készítők között szétosztandő szerzői díj is. Szerintem nem egy lehetetlen dolog és ötlet, csak addig nem fog menni, még a társadalom nem hajlandó a megrögződéseken változtatni.
-
Plebi
senior tag
Akár lehetne így is!
Lehetne havidíjas, vagy lehetne adatforgalom alapján is a díjazás. Én fizetek havonta, akár hűséggel, vagy anélkül x ezer Ft-ot és használhatnám az oldalt, de teljesen megfelelne az is, hogy zenekért, filmekért, programokért más összeget határoznának meg.
A készítők, "jogvédők", kiadók és az oldalak úgy gondolom, hogy meg tudnának egyezni egy egységes, vagy cikkcsoportonkénti árazáson. A jelenlegi torrent oldalak képesek szűrni felhasználó szerinti forgalmat, biztosan arra is képesek, hogy esetleg mennyit töltött le egy felhasználó adott cikkféleségből.
Az itunes szerintem a legjobb példa a kifehérítésre. Fizetsz x összeget és a gépeden lévő összes zene, persze ami az ő rendszerükben is szerepel "kifehéredik"
Játékkészítőknek sem lehet nagy probléma azt megoldani, hogy egy elérhető játékból csináljanak egy tartalmasabb "demót" ami alapján a játékos eldönti, hogy kell-e neki, persze ezzel még a teljes játékok warezolása megmarad másutt más formában, de lehet kevesebb lenne. A Pc-s játékok warezolásának egyetlen gátját én a steam-hez hasonló szolgáltatásokban látom, illetve a felhő alapú onlive rendszerekben. A steam, igaz most még az akciókon kívül drágábban árul mintha dobozosan vásárolnék, de aki nem akar teljes árat fizetni egy játékért, mert nem tudja milyen, az fizethet havidíjat és játszhat felhőben, ott az időlimitet nem tudja kijátszani, ha megtetszik neki, folytatja ott, vagy megveszi digitálisan, kedvezményes áron, hisz már fizetett érte, és akkor nem gond a sávszél, a lag.
Filmek szerintem nagyon hasonlóak mint a zene, nagyobb oldalak, már a mozis filmeket nem teszik elérhetővé, ezzel már gyakorlatilag megteremtve az alapját egy teljesen digitális árusításnak.
Mint írtam korábban moziba járok, sőt egyre többet, részben a fent említett okok miatt, de sok film (nem mintha én annyira idős lennék) a mai fiatalok miatt, inkább nézhetetlen a moziban és idegbajt kapsz a végére, mert rohadtul pofátlanok és nem érdekli őket, hogy más is nézni akarja rajtuk kívül.
-
Plebi
senior tag
Azt tudtam, hogy eddig is volt, de ahogyan írtam: Fizetek mint ahogyan az amazonnál, itunes-nál, steamen és azért letölthetek, mint ahogyan az említetteknél is és akkor nem köthetne bele senki sem a torrent oldalak működésébe, ergo legalizálva lennének, a pénz pedig oda jutna ahová kellene, a készítőhöz. Nyilván lehetne tartani, hogy melyik előadó, készítő tulajdonát hányszor töltötték le, és az alapkán kapna pénzt.
-
Plebi
senior tag
Csak egy rövid kérdés:
Miért nem lehet a torrent oldalakat havidíjassá tenni, ezzel úgymond kifehéríteni őket?
Meghatározott havidíj fejében x mennyiségű filmet tölthetsz le, meg x zenét, játéknál meg csak single verziók legyenek elérhetőek azok is valamilyen limittel és minden meg van oldva.
Ez miért nem jó senkinek? Jogdíj legyen a tulajdonosé, mi meg élvezhessük szabadon, akkor és ott ahol akarjuk. Vannak jó példák, csak sajnos nem mifelénk, vagy ha el is ér még a kinti árakhoz képest is lehúzósabb.
Már egy ideje én is keresettel rendelkezem, eljárok moziba, (egyre gyakrabban) veszek olyan játékokat melyek tetszenek, (főleg steamen, nagyon jó példák, no nem az 1E=1$-al
) , de, ha ezzel nem lenne illegális a torrent, szívesen fizetnék érte, hiszen Pheke-vel ellentétben a torrent oldalak jobb fele igenis nagyon jól áttekinthető és használható.
Nem vagyok naiv, a kiadok és egyéb jog"védő" szervezetek nagyon is ragaszkodnak az eddigi nem is olyan kicsi jussukhoz, amit úgymond egyszerűen lenyúlnak a termék előállítójától. Vegyük úgy, hogy ez nekik legális, hiszen szerződéssel teszik, de ettől még Lopás, mert ők semmit sem tesznek azért a termékért amiből a pénzük van.
-
Nowhereman
őstag
válasz
kameraman77 #66 üzenetére
Szerintem te még rohadt keveset láttál még ebből a világból:
Egy sorozat, amelyet az alkotók kizárólag torrenten szórnak, xVid formátumban, ingyenesen, legálisan: Pioneer One -
csaszi72
senior tag
-
csongi
veterán
Iszonyat szánalom mit képesek cirkuszolni a lemez kiadók. Talán fel kellett volna ébredni időben, és korrekt összegért megvásárlási lehetőséget biztosítani a neten keresztül. A hardver gyártók miért voltak képesek gyorsan igazodni az igényekhez? Pl: HTPC media lejátszók...stb. Van egy szűk réteg aki tűzzel vassal akarja ki írtani azt, amit az emberek maguk között kialakítottak. Talán azon kellene gondolkozni, hogyan csináljon bevételt belőle. Mert lehet. Olyan ez mint a prostitúció ügy. Tiltani!!! DE MINEK?? Hivatalosan vállalkozzon és adózzon. Ha már törvényes, az általuk felhozott érvek, pl a bűnözés meleg ágya. megszűnik. A bűnöző nem akar törvényes dolgot csinálni, nincs benne kihívás a számára. Ugyan ez van torrent téren is. 10 év múlva majd tv a méreteket korlátozzák mert töredékére csökken a mozi látogatottság? Ha pedig a lemezes filmek kiadása nőhet a közeljövőben az otthoni mozik egyre növekvőbb elterjedésével, akkor meg főleg találják ki mert az üldözéssel nem lesz több bevételük. Akinek eddig nem volt pénze BD lemezeket venni annak ezután sem nagyon lesz. Főleg ha gazdasági helyzetet veszem alapul.
-
egoistus
tag
47.000-ből még szép...
De most komolyan kb 200k ból élünk 3-an albérletben 100k rezsivel, napi 9-10 néha több óra munka után én úgy érzem kijár hogy este ledőljek és megnézzek egy filmet ami nem tartalmaz 20-30 perc reklámot amin mindig elalszom. Viszont erre nem tudok havi 50k fizetni dvd várlással amit ráadásul az esetek 99.9% 1x nézek meg, még azok a klasszikusok is amik megvannak gyári lemezen sem járnak sűrűn a lejátszóban. Nem a legújabb mozifilmekre vágyom én csak nem is a 30 éves Bud S%Terence H filmekre mert azok már az ember könyökén jönnek ki. Ha lenne olyan mondjuk dvd megjelenéssel egy időben felkerülő online kölcsönző ami akár torrent alapon működik és kérnek érte 3-6k havonta nagy valószínűséggel beneveznék rá. A játékok meg ha 3-6 órás próbaidős változatokkal lehetne őket tesztelni és ha tetszik mert megfogott akkor megveszem nem őrült áron, de a gond az hogy millió játék összesen tud ennyi játékidőt felmutatni 5-12k árral. Zenét meg ha valaki csak otthon hallgat minek is venné meg mikor ott a jutyúb lejátszási lista szerkesztése, az mp3 lejátszók már más tészta de nem tudom mennyivel rosszabb mint a kereskedelmi rádió ahol úgy is csak igazi mai sláger megy -
krystman
őstag
Ott van az RTL MOST is, ott is vissza nézhető szinte minden műsor!
-
Options
csendes tag
Érdekes, hogy csak ennyi h.sz. van itt.
A Viasat playerről csak most hallottam először, de az AXN player már régóta létezik és van mobil alkalmazása is. A Comedy Central is pakolja fel a netre a videóit. A 'királyi TV-k' (m1, m2, Duna TV) videótárait is hozzá lehet sorolni. -
Hiftu
senior tag
Torrent vs. Anonymous kép
(ugye az idióta script kiddies "hackerek" jutnak rögtön eszünkbe)
mióta egy kalap?Torrent (az illegális része - amit nem enged a törvény): terméklopás
Hack (amit az anonymous művelt): kisebb v. nagyobb mértékű szabotázs számítógépes rendszerek ellen.TL/DR:
Válasszunk már megfelelő képet egy cikk megírásakor. -
Argos
őstag
Ugyanaz a téma, ugyanazok a körök, újra és újra...
Egy hasznos dolog volt/van ebben a témafelvetésben.
A Viasat Play, Híd c. sorozata. Ugyan hallottam már róla, de annyira nem fogott meg, hogy le is üljek elé. Az adás után viszont, amolyan miért is ne alapon, elindítottam. (- volna, ha a Ffox méltóztatta volna lejátszani. Így maradt a Chrome. De, ez nem ide tartozik.)
Három rész lepörgött és meg kell mondjam, kellemesen csalódtam mind a technikai -oldal használhatósága, kép-hangminőség, letöltési sebesség- részében, mind a filmben magában.
Bátran merem ajánlani mindenkinek.Ahogy az adásban is említette pheke, igazán jó és követendő példa lenne. Ezzel, ha nem is feltétlen lehetne visszaszorítani a warezt, de mindenképp kínálna alternatívát, amit bizonyára többen is kipróbálnának, még akár ellentételezésért cserébe is.
Csak hozni kell egy technika és tartalmi minőséget. -
ledgeri
nagyúr
válasz
kameraman77 #66 üzenetére
Így már ok:
Amikor bejöttek az első játékosok divx támogatással egyértelmű volt, hogy az iparág a letöltések visszanézésére épít.
A játékosok, meg a visszanézést én egy picit félre-gondoltam, de így már tiszta! -
kameraman77
tag
Láttál már hivatalosan DivX formátumban kiadott filmet?
A Divx és a warez ugyanaz. Legalábbis az emberek 95% számára. És amikor megjelentek a lejátszók, amelyek újraírható cd-n illetve dvd-n képesek voltak megjeleníteni divx-ben kódolt (tehát nem hivatalosan) kiadott filmeket, akkor azt minek a bátorításának hívnád, mint a warez.
Persze a divx is eszmélt, próbáltak legálba átmenni, de szerinted ez sikerült?
Egyáltalán ma tudsz olyanról,hogy hivatalosan filmeket adnak ki mkv, xvid, divx kódolással? Mert furcsamód ezeket a formátumokat - jelzetten és hírdetetten filmnézésre - szinte az összes tv támogatja már USB-n keresztül.
Persze lehet a divx-et is legalis célokra használni, de ugyan 100 emberből mutass már akár 10-et, aki ezt erre is használja?
A megjavulásban nem hiszek. Mármint, hogy változik az értékrend. Ezek az emberek anno jól megszedték magukat a warezzel, vagy éppen ismertséget, kapcsolatokat szereztek, melyet most felhasználnak a legfőbb infos oldalak irányításához, tehát ha átvitten is a warezből sikerült ezt felépíteniük. Cowboy és társai ugye az egyik legjobb példa. Szétwarezolták magukat a C64-es időkben - mert senki ne mondja, hogy nem, aztán megszerezték belőle a kapcsolati tőkét, aztán nézzétek meg most őket. Tudom kurvából lesz a legjobb feleség, de azért csak kurva marad.
-
BiP
nagyúr
válasz
kameraman77 #58 üzenetére
Az ember fejlődik, ezért változhat a véleménye is. Míg kiskorában nem méri fel, hogy valójában mit csinál, csak örül, mint egy kisgyerek, hogy ingyen ajándék, azért 30-40 éves korára az ember "elkezd" globálisan gondolkodni. Meg ugye sokat is számít, hogy meg is teheti, mert már van saját keresete. Az ember, ha felnő, bizony átértékel dolgokat.
Mindezt persze lehet álszenten is tálalni, de az értelmes ember felismeri, bevallja, hogy mit csinál/csinált, egyben tudja, hogy mi lenne a helyes, nem pedig önigazoló érveket, kifogásokat hoz fel, hogy az a rossz, amit tesz, az miért elfogadható.Játékos téma: sok gyártó, forgalmazó felismerte már, hogy a warezt nem fogja tudni eltűntetni, de annak ellenére, hogy le fogják sokan warezolni a cuccukat, érdekeltté kell tenni a játékost, hogy meg is vegy. Ha van kellő hozzáadott érték, bizony sokan meg fogják venni. (pl. multi, csak online cuccok, stb.stb)
Eredeti felvetéshez: áldás vagy átok: technikailag nézve áldás, mert jó cucc.
Az meg, hogy mire használják, lehet mindkettő. De tudjuk jól, ha van egy jól működő, kényelmes, ismert eszköz a világban, azt előbb-utóbb "rossz"-ra is fel fogják használni. -
Brutális eb
addikt
A cikk címe is értelmetlen.
Maga a torrent biztos,hogy nem lehet káros.
Kizárolag a felhasználás modja itélhető meg. -
Nowhereman
őstag
Áldás.
A szabad szoftverek nagy része csak így érhető el. Sőt, volt már olyan független fizetős szoftver, amelyet maguk a szerzők torrenten terjesztettek(persze törés nélkül), mert a szerver nem bírta a kiadáskori letöltéshullámot. Megjegyzem, a PH-nál is jobb lenne, ha mondjuk már szerverrel nem bírják, és ahelyett hogy csak a két legganébb holmival szórnának, szimplán felvennék, aztán torrenten megosztanák. Mindenki hamarabb és jobb minőségben jutna cucchoz, ráadásul a szerverük se izzadna szét.
De ugye, ha mondjuk a PH-n nincs ennyi kreativitás, akkor mit várnánk azoktól az elfajzott agyú kreténektől, akik szerint egy gesztust vagy egy szavat is lehet birtokolni.
Az olyan szövegektől, hogy munkahely szűnik meg miatta, az meg röhejes. Ha nem fizetsz sok ezer forintot potyára használhatatlan szoftverekért(mert nagy részük kritikán aluli, de ugye kritika helyett csak reklám megy, a demo meg nokedli), hanem mondjuk elkocsmázod, akkor a kocsma nem zár be. Tehát ha nagyon csavarni akarom, a torrent munkahelyeket ment meg.
Ha meg nem lesz torrent, meg letöltőoldal, legfeljebb visszajönnek a 3 gépben 6 írós, szekrénnyi anyaggal rendelkező emberkék, sőt talán majd a maffia is rá teszi a kezét - akkor aztán talán nem is lesz alaptalan a ne támogasson bűnözőket szöveg... -
fiATHaLON
őstag
A mértéktelenség itt is megjelenik, mint mindenhol manapság. Ezt nem a
torrentezés hozta magával...Egyre ritkább az igényes film, játék (zenét inkább klasszikust hallgatok,
Mozart meg már nem perelget), ezért nem véletlenül találkoznak a készítők
sok letöltéssel.
Teszteltem néhány játék magyar fordítását, és nem egyszer feljajdultam, hogy
mondok: Ejj, ezért ritka mérges lennék, ha megvettem volna (nem a fordításnak szól, a játéknak)! Utoljára a Skyrimet vettem meg eredetiben, ott is volt arcpirító
tényező gazdagon.Ott van az is, hogy külföldi mintát követve (ha csak ebben lenne így), odaállunk
csodálkozni, együtt bólogatni a hanyatló nyugattal, hogy micsoda
kellemetlen dologgal állunk szemben, "Na, itt kell megfogni a jóléti társadalom
lényegét, ha ez rendben van, virágba borul minden".
Ez a jéghegy csúcsa. Az egész világon, csak ők még nem tudják, vagy nem
vallják be maguknak. Szerintem ezzel foglalkozni első körben olyan, mintha egy
törött lábú embert szekíroznánk a következő futóversenyen való szereplése
ügyében. Hadd gyógyuljon már meg, aztán lesz itt futás, hajjaj!Mivel jó alkalom leírni itt néhány dolgot a jelenről, megteszem én is, de úgy
önmagában a torrentezéssel, mint problémával foglalkozni...céltalan és hasztalan
egyelőre. (szerintem) -
megint én
őstag
Csak a címet olvastam el!!!
!!! ÁLDÁS !!!
Nem veszek úgy semmit, ha nem próbálom ki előtte. Egy olyan játék volt az a Diablo3 És meg is bántam de nagyon!
-
kameraman77
tag
Kicsit mindig álszent dolognak tartottam, ha korombeli emberek, 30-40 között, a warez ellen beszélnek. Kizártnak tartom, hogy ők soha ne néztek volna másolt, hangalámondásos VHS-t, vagy ne játszottak volna feltört amigás, vagy pc-s játékkal, vagy ne szereztek volna valakitől feltört oprendszert.. Dehogynem.
A 80-as években és a kilencvenes évek elején a warez, a kalózkodás iparág volt, ma sok megmondóember abban az időben szerezte a tapasztalatát a számítástechnika terén és keményen benne voltak a dologban. Csak ugye az idő sok mindent megszépít. (Mint ahogy rengeteg képregénytolvaj - illegális képregényfordító - is átment legálisba, vagy éppen a feliratok illegális készítői közül sokan játsszák most a szentet bizonyos oldalakon)
Amikor a rádióadásokban előre bemondták,hogy ez és ez a program ennyi ideig tart, indítsuk a magnót, és lenyomtak egy c64 programot, vagy éppen az összes videótékás még a 90-es évek végén is pénzért, vagy ingyen másolt kazettát, akkor nem hiszem, hogy ez a probléma a torrent miatt lenne eredeztethető.
Egyrészt a torrent maga nem illegális. Hiszen legális fájlok továbbítására is alkalmas. Másrészt maga az ipar ösztönöz a filmek megszerzésére, hiszen sok termékbe alapból be vannak építve a megfelelő kódoló eszközök a lejátszáshoz, és ki ne hallott volna olyan hírdetést, ahol egy terméket azzal reklámoznak,hogy képes filmeket lejátszani. Ne legyünk már álszentek, meg naívak. Ha egy tv USB-n keresztül képes videolejátszásra és fel van sorolva egy halom olyan formátum, melyet csak a warez használ, akkor miről beszélünk? Ugyanez igaz a dvd lejátszókra. Amikor bejöttek az első játékosok divx támogatással egyértelmű volt, hogy az iparág a letöltések visszanézésére épít.
A programok terén meg... Magyarországon még az iskolákban is letöltött rendszerek futnak, mivel nincs pénz megvenni a komolyabb programokat.
Abban pedig végképp ne legyünk naívak, hogy a kiadók,főleg játékcégek nem kalkulálják be a letöltést az árba, vagy járulékos veszteségbe. HA jó egy játék érdekes mód tud sikeres lenni a piacon, hiába töltik le több 10ezren, pl Call of Duty sorozat. Marha sokat számít a WOM, hiszen, ha egy játékról elterjed,hogy jó - nem itthon - de külföldön bizony rááldozzák a pénzt.
A fent említett gyűjtőszenvedély bizony játszik.
Hogyan lehetne visszaszorítani? Nem lehet. Együtt kell vele élni, bekalkulálni. Mindig lesz mód megszerezni a cuccot valahonnan.
Amúgy meg mi a fütykösnek kell plusz díjat fizetnek memóriakártya vásárlásakor? vagy winyó vásárláskor? Erről is beszélhetne a kedves kollega.
-
Patice
nagyúr
Én most tartok a szemetet kidobál fázisban....
Régen én is nagy DVD gyűjtögető voltam. Most már azok is a szüleimnél pihennek. Most már csak a legfontosabb dolgokat, emlékeket igyekszem tárolni HDD-n + lemezen. A többi kuka.
A torrent arra jó nekem, hogy akkor jussak hozzá a kívánt tartalmakhoz, amikor akarom. Nem ülök a TV előtt, várva a kedvenc sorozatot. Letölt, kampány szerűen megnéz, ha jó, akkor marad és kiírom.
Az olyan filmeket, amiket többször is meg szeretek nézni (nincs túl sok) megveszem eredetiben, blu-rayen.
A zene kicsit más tészta. Lossless zenéket gyűjtögetek, de csak mert szeretem hallgatni őket. A lényeg marad, a többi töröl.
Itt is érvényes az, hogy ha nagyon jót találok és elérhető eredeti CD-n, akkor rácsapok.
-
misx
senior tag
Engem az sokkal jobban idegesít, ha valaki azt mondja, hogy még 600 forintot sem fizet pl. egy Androidos kis játékért, de ha piáról van szó, akkor...
Amúgy a gyűjtőszenvedélynek nem csak a TB-os HDD-k a jelei, hanem a tömkelegével vásárolt 100-as kiszerelésű DVD lemezek is.
Én is belenéztem az adásba, de nekem ez már lerágott csont. Inkább néztem a Castle-t.
Persze nem a reteken, mert még csak a 3.évad elején tartanak (USA-ban tegnap volt az 5x01). Na jó a három soriból, amit nézek, tényleg megvan az összes rész, de azért még gyűjtő nem vagyok.
De öcsém már simán az, le sem írom hány filmje van DVD-n, mert ránkszáll a BSA.
-
Ghard
őstag
várom a jútúbost.
Szerettem volna megnézni élőben,de szaggat ez a retek stream,hiába a 20megabites net. -
szab.tam
nagyúr
Torrent - Áldás vagy átok?
nézzetek már kicsit magatokba. azaza magunkba... (ok, nem mindenki, de sokan.)
vannak kategóriák, amiket az ember kedvel. sőt nemhogy kedvel, hanem remegve várja, hogy mikor tolnak fel egy újat, amit begyűjthet. és veszett módon vásárolja a TB hdd hegyeket.
lehet ez bizonyos xxx, bd, dvd, sorzozat évadok, zene. tök mind1.
csak van, amihez mániákusan ragasztkodik az ember, szinte gyűjtőszenvedély szerűen. a 90%-át meg sem nézi, meg sem hallgatja, de le kell tölteni, el kell tároni, mert a veszteség érzése lesz úrrá, szinte fáj, ha elmulasztja az ember.és seedel veszettül, vagy az éppen aktuális szabály adta szorzó szerint, hogy minél előbbi legyen a ranghelye.
na ugye, hányan vannak (voltunk, lesznek) ilyenek.én is ilyen voltam. 1x lehullt a hályog a szememről, megláttam magam, 2 adagban letöröltem minden begyűjtött szemetet, és eladtam rengeteg TB hdd-t. igaz kevesebbért, mint vettem, de lett hirtelen csomó pénzem, nem bántam meg.
meg- és felszabadultam....azóta csak azt a pár sorozatrészt szedem, amiről lemaradtama tv-ben...
higgyétek el, rengeteg olyan torrentező van, aki mániákusan, értelmetlenül, szenvedélyből tölt, tárol, gyűjt, birtokol.
betegség.tehát a kérdésre a válasz: inkább átok....
-
F34R
nagyúr
pheke
youtbe live.-t nem probaltad meg ?
"Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes." egy sima sms-ben elkuldott verification code kell csak.
-
PPatrik
aktív tag
A 3d nyomtatás nagyon hasznos lehet moddingnál.
Én is nézegettem már a 3d-s nyomtatókat hasonló okokból. -
Gery15
addikt
'megöllek'
-
Komoly szaggatások ,majd beakad. Komoly az a Bandwith low,de valami medium-ot legalább el kéne érni.
-
F34R
nagyúr
bandwith low
-
jr1994
addikt
20:39 visszhangzol nagyon
-
Gooffancs
tag
Off air...
-
peetyy
őstag
csak nálam ment el az adás?
szerk.
már jó...vagyis akad néha,de most megint jó -
vinibali
őstag
és az online filmnézőkkel mi a helyzet?
nagyon sok van belőlük... -
defi
tag
Naná áldás
-
garga pista
őstag
És mi a helyzet azokkal a sorozatokkal, amit nem adnak nálunk, és nem is lehet megvenni? (Ezek a sorozatok ált. jó pár év, mire eljutnak hozzánk, na meg mire lesz szinkron)
(Nálam is szaggat
)
-
aAron_
őstag
-
-
indigen205
tag
önpofon!!! váááá xDD
-
KaiotEch
nagyúr
Hol a chat?
-
Drótszamár
őstag
E.
-
jr1994
addikt
be lesz rendesen linkelve? most még az előző adás van az oldalon. ustream?hang, kép ok
-
Tauren45
aktív tag
1 perc és go. Remélhetőleg.
ledgeri: Hol látsz te chatet?
Megy!
-
pusszycat
nagyúr
Érdekesek ezek a téma indító képek a malackás is tetszet a múltkor el is gondolkoztam h saját gyártás e.
-
Prof
addikt
Mi az, hogy áldás, maga a csoda
-
Narxis
nagyúr
Egyértelműen áldás.
-
horimre
csendes tag
Ideapad S300/S400 nem lesz vmikor?
-
Gery15
addikt
off
-
donjohnson
addikt
áldás
-
PPatrik
aktív tag
Tetszik az 5let!
-
pakriksz
őstag
nocsak végre dobtátok a hulladék silverlightot?
mondjuk a flash is az, de legalább azt nem 2 helyen igénylik hanem többen.
-
ledgeri
nagyúr
Lesz téli menetrend váltás, vagy Fél 8 nyolc lesz mostmár a phtv?
-
BiP
nagyúr
válasz
bigmasterg #3 üzenetére
Gyanítom, mivel ez a feldobott téma része, most nem lesz tiltva. De gondolom warezra buzdítani továbbra is az.
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
bigmasterg #3 üzenetére
Torrentet nagyon sok cég használ adatátvitelre, ami teljesen jogtiszta!
-
DRB
senior tag
válasz
bigmasterg #3 üzenetére
A torrent mióta warez?
-
bigmasterg
addikt
Öhm, a warez nem tiltott téma a ph!-n ?
-
Borisz76
nagyúr
Na erre kíváncsi vagyok mert én is .....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready