- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nyáron nekem a melegben leizzadást simán bírta. Ha jól emlékszem túrázásra is vittem, ott pedig hegymenetben nem tagadom, izzadtam mint a ló
Egyébként a csatlakozók az alján valamilyen borítást kaptak, eddig nem láttam rajtuk oxidáció nyomait, én attól félek első sorban. A k750i-m egy idő után nem töltött emiatt, meg kellett csiszolni az érintkezőit.Videót nem láttam, de lehet nem tudjátok hogy az órában rezgő motor is van
-
DarkByte
addikt
Csak megerősíteni tudom az előttem szólokat. Android (előbb SGS1 majd most SGS2)-on leginkább PowerAMP vezérlésére használom, számcím, léptetés, hangerő szabályzás mind megy. Bár kár hogy a léptető gombok nem a jobb oldalán vannak mert ha az ember fia hosszú ujjú pólóban vagy ingben menne és elrejtené akkor a számléptetés kizárva. Akku ideje elég jó, nálam 2,5-3 hónapig bírja egy töltéssel, úgy hogy néha totál elfeledkezek róla és a Bluetooth akár napokig megy folyamatosan, igaz aktív kapcsolat nélkül.
Sajnos a kezdetleges OLED kijelzője az átka ami kb. 2 év alatt kinyúlik. Kollégámé még ennyit sem bírt, és Ő is mostanság vette igaz szintén használtan. Már szinte olvashatatlan. Én elég szerencsés vagyok a használttal amit vettem mert most már 8 hónapja megvan és még mindig nem vettem észre halványodást. Igaz kb. heti 1-2 nap használom melóba menet buszon és utcán. Illetve alkalom szerűen a dátum megkukkantására. Néznek is az emberek hogy minek nyomkodom az órámat annyit, de hát csak találgassanak.Elég nehéz ilyen órát már vadászni, én majd egy hónapig keresgéltem mire egy jó árú megkímélt Classic Edition-t tudtam szerezni. A Music Edition sem rossz egyébként, Karma-ét láttam még januárban mikor találkoztam. Az Executive Edition nagyon szép, csak annak az ára is tartja magát elég szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Formula-1 humoros
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Gurulunk, WAZE?!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest