Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz Keksz03 #28 üzenetére

Nyáron nekem a melegben leizzadást simán bírta. Ha jól emlékszem túrázásra is vittem, ott pedig hegymenetben nem tagadom, izzadtam mint a ló :)
    Egyébként a csatlakozók az alján valamilyen borítást kaptak, eddig nem láttam rajtuk oxidáció nyomait, én attól félek első sorban. A k750i-m egy idő után nem töltött emiatt, meg kellett csiszolni az érintkezőit.

Videót nem láttam, de lehet nem tudjátok hogy az órában rezgő motor is van :D

• DarkByte

addikt

Csak megerősíteni tudom az előttem szólokat. Android (előbb SGS1 majd most SGS2)-on leginkább PowerAMP vezérlésére használom, számcím, léptetés, hangerő szabályzás mind megy. Bár kár hogy a léptető gombok nem a jobb oldalán vannak mert ha az ember fia hosszú ujjú pólóban vagy ingben menne és elrejtené akkor a számléptetés kizárva. Akku ideje elég jó, nálam 2,5-3 hónapig bírja egy töltéssel, úgy hogy néha totál elfeledkezek róla és a Bluetooth akár napokig megy folyamatosan, igaz aktív kapcsolat nélkül.
    Sajnos a kezdetleges OLED kijelzője az átka ami kb. 2 év alatt kinyúlik. Kollégámé még ennyit sem bírt, és Ő is mostanság vette igaz szintén használtan. Már szinte olvashatatlan. Én elég szerencsés vagyok a használttal amit vettem mert most már 8 hónapja megvan és még mindig nem vettem észre halványodást. Igaz kb. heti 1-2 nap használom melóba menet buszon és utcán. Illetve alkalom szerűen a dátum megkukkantására. Néznek is az emberek hogy minek nyomkodom az órámat annyit, de hát csak találgassanak. :)

Elég nehéz ilyen órát már vadászni, én majd egy hónapig keresgéltem mire egy jó árú megkímélt Classic Edition-t tudtam szerezni. A Music Edition sem rossz egyébként, Karma-ét láttam még januárban mikor találkoztam. Az Executive Edition nagyon szép, csak annak az ára is tartja magát elég szépen.

Új hozzászólás Aktív témák